REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ce a făcut o româncă după ce a fost lăsată fără hârtie igienică și săpun, într-un hotel de 4 stele din Venus

Ce a făcut o româncă după ce a fost lăsată fără hârtie igienică și săpun, într-un hotel de 4 stele din Venus

Replica API 28 august 2022 | 20:05 8149

Dezamăgire uriașă pentru o româncă. Femeia s-a cazat la un hotel de 4 stele din Venus, însă condițiile și serviciile hoteliere au lăsat de dorit. Iată ce a făcut turista după ce a fost lăsată fără hârtie igienică.

Hotelurile din România își deschid în continuare ușile pentru turiștii care doresc să își petreacă vacanța pe litoral. Administratorii au pregătit tot felul de pachete speciale, mai ales în această perioadă, dar asta nu scuză unele condiții greu de imaginat peste care oamenii dau adesea.

Concediu dezamăgitor de 5.340 lei într-un hotel de 4 stele din Venus

Deși a plătit o sumă uriașă, mai exact 890 de lei/noapte, adică 5.340 de lei pentru un sejur de 6 nopți, turista s-a declarat total dezamăgită de așa zisele 4 stele ale hotelului. Femeia a făcut public toate inconvenientele hotelului în care a fost cazată. De la curățenia care lasă de dorit, până la hârtia igienică de cea mai proastă calitate.

Experiența nefericită a fost făcută public de către femeie pe un grup de Facebook, acolo unde atrage atenția tuturor celor care vor să aleagă acest hotel. Turista s-a declarat total dezamăgită de faptul că a fost nevoită să ceară zilnic hârtie igienică și săpun, cât despre curățenia din cameră, aceasta a avut parte de un șoc:

”Nepăsarea și mizeria caracterizează acest hotel la care absolut nimic nu este de 4 stele. Orice lucru mărunt trebuie cerut.

– săpun de mâini de două degete pentru un sejur de 6 nopți, deci în următoarea zi a trebuit să cer săpun.

– hârtia igienică de cea mai proasta calitate, la fel, trebuie să ceri zilnic.

– pe fierbătorul de apă din camera stau la loc de cinste praful și mizeria.

– în cameră am cerut curățenie, s-a intrat, dar nu s-a schimbat lenjeria, doar prosoapele. Când am solicitat schimbarea lenjeriei, mi s-a comunicat de către camerista ,,șefa,, faptul că îi pare rău, dar camera noastră fusese programată la schimbarea lenjeriei cu o zi înainte, deci nu o vor mai schimba.

– nu există uscător de rufe, nu ai unde sa întinzi nici prosoapele în baie, nu este montată nicio bară în acest sens. Turiștii își cumpără singuri și își întind în balcoane sfori pe care își usucă costume de baie/prosoape.

-mocheta din camera învechită și murdară;

-ca să ajungi pe plaja trebuie sa treci printre mașinile parcate, sa traversezi pe niște scânduri din lemn care sunt puse pe jos. Plaja e o rușine, neamenajata, șezlonguri fără salteluțe.

Nu recomand, totul e jalnic!!”, a scris femeia pe Facebook, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru transformare a tichetelor de vacanta in cash,asa cei 1 milion 3 sute mii bugetari vor avea posibilitatea sa plateasca vacante pe extern,oricum,calitatea serviciilor la noi este aproape la fel ca si in europa,in pisa am stat intr-un hotel si ne-a fost scarba sa stam pe pat,am stat spate in spate pe o canapeluta sa se faca ziua, aveam zborul a doua zi,si pret pe masura,60 euro,o cocina in centru cu baie pe hol,afara o reclama super, cladire istorica,deci conditiile sunt aproape la fel,zgomotul este facut pentru altceva,sa nu mai fii conditionat de petrcerea concediului in romania
0
0
cum sa mergi ba in venus???o statiune n.ati gasit???
0
0
Se stergea la cur cu tot sulul deodata. Un sul la fiecare cacare. Are si coarda asta o vina ceva. Toate cioropinele imputitele dreacu se cred faraoane cand vin la mare pe burta goala. Mars de aici.
2
0
kemer, si alania sty cu 300 de persoana k boerul si iti da de baut toata ziua pi plaja, p***t e cine da banii , nu cine cere
0
0
Kusadasi Arora All inclusiv autocar 6 nopti 2700 RON 2 persoane Ce sa caut in Romania?
1
0
stai in turcia la hotel de 5 stele la banii astia, nu mai ma duc pe aici, e mizerie mare, tineretul pleaca masiv din tara
1
0
Cand platesti in avans,rezervand pe NET esti expus acestor riscuri. Sigur,sa vii sa colinzi obosit de drum printre hoteluri nu e usor,insa tot e mai bine decat sa pierzi o caruta de bani. Nu gasesti,dormi naibi in masina sau atipesti in gara si ori te intorci acasa,ori alegi alta statiune . Nu mai poti avea incredere in pliante sau oferte pe NET,decat poate daca niste prieteni deja au fost acolo si confirma ce se spune sau scrie.
0
0
cum sa mergi ba in sudul litoralului la banii aia?plaja olimp ,in mare iti rupi picioarele,staimpe scoici ca un fakir.in afara de pomanagii voucheristi,trebuie sa fii nebun sa dai atitia bani ca sa stai in venus,olimp,neptun,jupiter,cap aurora.Va plac betoanele?statiunea e jalnica,mergeti la mocea,sau cum?mera,o tiganie.clor pe piine in piscinele alea smircuri,asta vreti?
1
0
Totul a fost perfect ,este al doilea an mia placut mult.Calitate mai mare fata de hotelurile din Venus .Dl .Murad isi tine fericiti turistii.
0
0
Hoteluri full jeg verifica Gogu
1
0
Ma asteptam sa citesc ca s-a sters cu degetul, ca in studentie. Apoi, degetul l-a sters de peretii din baie, eventual si de oglinda...
1
0
bai berbecilor,venus este o mare mizerie.cummsa dai bani ca sa stai acolo???hoteluri de 4 stele pe hirtie,de fapt sint de max 3,si repet,este o mare mizerie,buna ptr ugesereizeri U G S R .Prostia se plateste!!!
0
0
Pentru anii urmatori. Se mai libereaza litoralul.
0
1
nu a scris cu deshtu pe pereti pentru ca il lingea! probabil ca si hartia o folosea sa se sterga la gura dupa fiecare oral sau poate chiar mai multe ca de-aia se plange!
0
1
si deci concret ce a facut, doar s-a plans pe fb? credeam ca s-a sters cu perdeaua sau a scris cu deshtu direct pe pereti ca nu are cartie inginerica
0
0
Hartia igienica o manca ppe paine de cerea zilnic
1
0
asta a venit in sejur sa se spele si sa se kce de folosea un sapum si un sul de hartie igienica pe zi! iar pentru celelalte exista cautari pe google review-uri, maps etc dar ce sa faci cu p*****a care stie doar fbk!
1
0
Sunt aia care nu fac banii din munca cinstita gogule si trebuie sa scape de ei cumva!ca daca facea banii astia cu munca si sudoare nu mai dadea ea 900 de lei pe noapte ci maxim 300 de lei isi permitea sau chiar 200!
4
0
Cat de dement sa fii sa dai 900 de Ron pe o noapte de cazare intr-un hotel de pe litoral? Am dat 750 Ron pe noapte cazare in centrul Barcelonei, timp de o saptamana. Mai stiu niste cretini care au dat 8500 de Ron pe o saptamana de cazare la hotel Tomis in Mamaia. Romani dementi !
3
0
Hotelul Turquaise?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272