REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Ce a găsit colegul lui Lili Sandu în telefonul Lidiei Buble

Ce a găsit colegul lui Lili Sandu în telefonul Lidiei Buble

Valentina CAMARA 10 martie 2023 | 00:00 467

Este deja foarte cunoscut faptul că Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă și că are o relație specială cu mama sa, dar ceea ce s-a întâmplat acum este de-a dreptul emoționant.

Ce a gasit colegul lui Lili Sandu in telefonul Lidiei Buble

Vedeta a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV, unde a fost supusă unei ”provocări” de suflet, nu înainte de a i se umbla puțin prin intimitatea telefonului.

Lidia Buble și mama sa, moment emoționant la TV

Cel care a intrat în posesia telefonului mobil al blondinei este Bogdan Ciudoiu, el fiind și cel care a reușit să o emoționeze vizibil pe artistă doar dintr-un cuvânt.

Lili Sandu:- Dar tu ce faci pe telefonul Lidiei?

Bogdan Ciudoiu:- Stai că mă uitam la o notificare. Vezi că ai o... așa, coafat.

Lidia Buble:- E o programare, mai avem treabă astăzi. Uite, ai deschis direct la 'mami'.

Bogdan Ciudoiu:- De fiecare dată când vorbești despre mama ta te emoționezi foarte tare.

Lidia Buble:- Da, pentru mine mama este universul meu, lumea mea, omul de care sunt dependentă. Bine, eu sunt dependentă de toată familia mea.

Pentru că ”destinul” l-a dus pe Bogdan Ciudoiu exact în agenda telefonului artistei, acesta a apelat-o în direct pe mama acesteia pentru un moment mamă-fiică de excepție.

Astfel, în fața telespectatorilor, Lidia Buble, pentru că a fost Ziua Femeii, i-a făcut o urare specială celei care a adus-o pe lume.

Fosta iubită a lui Răzvan Simion a ținut să îi mulțumească public mamei sale pentru toată grija, atenția și iubirea pe care i le-a oferit mereu, în mod necondiționat, precizând de altfel că, deși sunt mulți copii la părinți, niciodată nu a simțit vreunul că mama face diferență între ei.

"Acum ești la televizor. Mami, la mulți ani, să ai o primăvară frumoasă și deosebită ca dumneata, să fii binecuvântată, cu multă pace, dragoste și liniște sufletească. Îți mulțumesc pentru toată grija pe care mi-ai purtat-o, pentru toată grija pe care ne-ai oferit-o într-un mod egal fiecăruia dintre noi. Să te țină Dumnezeu alături de noi cât mai mult pe pământ. Să știi că te iubesc mult de tot”, i-a spus Lidia Buble mamei sale.

În replică, emoționată și mândră de ce copil a crescut, femeia i-a întors artistei cuvintele de suflet și toată dragostea de mamă pe care i-o va dărui cât timp va trăi, ceea ce cântăreața își dorește să însemne mulți ani de aici încolo, poate, de ce nu, o veșnicie.

”Și eu te iubesc mult, Lidia, și pe toți”, a spus mama cântăreței, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468