REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ce a postat Messi pe rețelele de socializare după despărțirea de Barcelona: Nu este un ’adio’!

Ce a postat Messi pe rețelele de socializare după despărțirea de Barcelona: Nu este un ’adio’!

Replica API 9 august 2021 | 23:19 1093

Lionel Messi a luat parte la conferința de presă în care și-a luat rămas bun de la coechipierii săi de la Barcelona, dar și de la suporterii formației, scrie digisport.ro

Messi a izbucnit în lacrimi în timpul discursului și a fost aplaudat la scenă deschisă timp de două minute.

Primul mesaj publicat de Messi pe rețelele de socializare după despărțirea de Barca

După conferința de presă, argentinianul a distribuit un mesaj și pe rețelele de socializare prin care și-a luat la revedere de la suporteri. Sextuplul câștigător al Balonului de Aur a declarat că această despărțire nu este un ”adio”, ci mai degrabă un ”pe curând”.

Argentinianul a mai spus că a făcut tot posibilul pentru a continua pe Camp Nou, dar acest lucru nu a mai fost posibil. ”Mi-ar fi plăcut să plec în alt mod deși presupun că niciodată o despărțire nu poate fi ceva frumos. Mi-ar fi plăcut să continui la Barcelona. Am făcut totul în acest sens, dar în final nu a fost posibil. Am doar cuvinte de mulțumire la adresa celor care m-au însoțit în acești ani petrecuți la acest club și la adresa suporterilor care mi-au oferit toată dragostea și pentru care am încercat să dau totul în acest tricou. Plec, dar nu este un ’adio’, ci doar ’pe curând’. Trăiască Barcelona”, a scris Lionel Messi pe Instagram.

Mutarea lui Messi la PSG, blocată de fanii Barcelonei

Toată lumea se așteaptă ca argentinianul să semneze cu PSG, echipa care i-a oferit un contract pe 3 ani și cu cel mai mare salariu din lume.

De aceea, fanii Barcelonei încearcă prin orice mijloace să blocheze mutarea și au apelat la manevre juridice.

Un avocat, Juan Branco, a depus o reclamație la Curtea de Apel a Comisiei Europene prin care arată că PSG încalcă flagrant regulile fair play-ului financiar impuse de UEFA, anunță ziariștii de la Marca.

”Datele celor de la PSG în privința fair play-ului financiar sunt mult mai proaste decât cele ale Barcelonei.

În sezonul 2019/20, 99% din veniturile celor de la PSG au fost consumate pentru salarii, în timp ce Barcelona a cheltuit doar 54%”, se arată în petiția depusă.

Gestul vine după ce Messi a recunoscut că a fost de acord cu reducerea salariului cu 50%, dar nici această măsură nu a putut contribui la reducerea plafonului salarial impus de La Liga.

Mai mult, în petiție se dau informații despre salariile jucătorilor de la PSG, în frunte cu Neymar și Kylian Mbappe, dar și ale noilor achiziții din această vară, precum Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Achraf Hakimi și Georginio Wijnaldum.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212