REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ce accesoriu va purta Pepe permanent: "Știți senzația..."

Ce accesoriu va purta Pepe permanent: "Știți senzația..."

Valentina CAMARA 23 ianuarie 2023 | 00:00 325

Pepe este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta și-a făcut și o schimbare de look, pentru sănătatea sa. Pentru o perioadă mai lungă, este nevoit să poarte ochelari de vedere cât timp conduce, având dioptrii destul de mici.

Ce accesoriu va purta Pepe permanent: Pepe se numără printre cei mai îndrăgiți artiști din România, iar schimbările de look sunt mereu apreciate de fanii săi. Într-un videoclip postat la sectiunea de InstaStory, el a arătat ultimele schimbări în ceea ce privește fizicul său.

Schimbare de look pentru Pepe

Pepe este activ pe rețelele de socializare și mereu împărtășește momente din viața sa personală și profesională. El este și un familist convins, astfel că imaginile în care apare alături de fiul său și soția sa sunt postate în mod frecvent pe contul său. Acesta le-a arătat fanilor noua schimbare de look la care a apelat, dar va fi pentru o perioadă.

Artistul este nevoit să poarte ochelari de vedere în timp ce conduce, având dioptrii destul de mici. El a făcut și câteva glume cu fanii săi, făcând referire că „s-a aprins lumina” și că vede mai bine pe partener sa, Yasmine Ody.

    ”Știți senzația aia când se aprinde lumina? Mi-am pus ochelari și văd foarte bine. Pentru condus, dioptri mici. O văd mai bine chiar și pe ea (n.r. soția lui Yasmine Ody). Doi ochelariști”, a spus Pepe la InstaStory

Cât costă să cânte Pepe la un eveniment

Pepe este unul dintre cei mai cunoscuți artiști muzicali și are numeroase evenimente pe care le onorează. Piesele sale au devenit adevărate hit-uri, fiind fredonate de mii de români, ajungând în topurile muzical de-a lungul anilor. Pentru prestațiile sale muzicale, are și un tarif pe măsură.

Cântărețul cere pentru o oră la un eveniment, indiferent că este nuntă sau botez, suma de 3.000 de euro. El reușește să aibă multe cântări, semn că este foarte iubit de publicul din România, potrivit spynews.ro .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272