REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ce alimente consumă Monica Anghel după ce a slăbit peste 40 de kilograme

Ce alimente consumă Monica Anghel după ce a slăbit peste 40 de kilograme

Valentina CAMARA 20 martie 2023 | 00:00 517

Monica Anghel a trecut printr-o transformare uimitoare și a slăbit peste 40 de kilograme. Aceasta are o dietă echilibrată și reușește să consume tot ceea ce își dorește, respectând câteva criterii simple.

Ce alimente consuma Monica Anghel dupa ce a slabit peste 40 de kilograme

Monica Anghel a trecut printr-o transformare uimitoare, iar acum oferă tot mai multe sfaturi pe care ea le-a primit în acest timp. Cântăreața a slăbit peste 40 de kilograme, iar acum se pregătește să devină nutriționist, dar și instructor de fitness.Alimentația ocupă un rol important pentru aceasta și știe să facă cele mai bune combinații ale ingredientelor.

Ce alimente consumă Monica Anghel

Monica Anghel, în vârstă de 51 de ani a reușit să slăbească peste 40 de kilograme și se simte mult mai bine. Ea a ajuns să cântărească doar 60 de kilograme, iar sportul și alimentația au făcut o echipă bună pentru reușita vedetei.

Alimentația echilibrată este una foarte importantă, iar combinațiile trebuie să se facă cât mai bine. Poate că există preparate pe care vă doriți să le consumați, dar proporțiile corecte vă va ajuta să slăbiți și să vă îndepliniți scopul. Cei care nu au timp să gătească acasă, pot opta pentru alimente mai sănătoase, chiar și shaorma, dacă ne lipsim de cartofi. În acest fel, Monica Anghel reușește să consume tot ceea ce își dorește.

”Te opreşti în benzinărie şi-ţi iei ceva de mâncare. Dar acolo găseşti şi un iaurt sau un chefir şi atunci mai bine îmi iau aşa, decât o plăcintă sau un sendviş. Shaorma: îți iei doar carnea de la shaorma şi salatele. Poţi pune un pic de sos din ăla dacă eşti chiar aşa disperat după gusturi. Dar nu mănânci pâine, nu mănânci lipie, şi nu faci toate combinaţiile alea: şi carne, şi lipie, şi cartofi, şi maioneză,“ a spus artista în cadrul unei emisiuni TV.

Monica Anghel a făcut mereu sport

Monica Anghel a recunoscut că ea mereu a făcut sport, reușind să aibă mai multe activități în acest fel. Ea a mers la echitație, dar și la arte marțiale.

 "Eu făceam mişcare şi înainte să slăbesc. Am făcut echitaţie nişte ani de zile, am făcut şi arte marţiale. Acum urmez cursuri de instructor de fitness, consultant nutriţionist şi consultant psihologie nutriţională. Vreau să aflu cât mai multe lucruri i să le împărtăşesc oamenilor despre cum ar putea să aibă o viaţă sănătoasă”, a mai spus Monica Anghel, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218