REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ce au descoperit polițiștii la autocarul folosit de George Simion

Ce au descoperit polițiștii la autocarul folosit de George Simion

Victor ROTARU 1 octombrie 2022 | 12:00 3311

Autocarul pe care președintele AUR, George Simion, l-a adus joi seara în Piața Victoriei, nu mai poate circula în următoarele 30 de zile, în urma unui control al ISCTR.

Reprezentanții Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) au suspendat licența de transport pentru autocarul folosit recent de liderul AUR, George Simion.
George Simion a transmis cum recuperează autocarul

La această situație s-a ajuns în urma unui control al ISCTR. ”Astăzi, în jurul orei 15:50, polițiștii Brigăzii Rutiere în colaborare cu inspectorii din cadrul ISCTR au oprit în trafic un autocar.

În urma controlului, conducătorul auto nu a prezentat atestatul de transport persoane, totodată constatându-se și faptul că acesta nu a utilizat diagrama tahograf și nu figurează ca fiind angajat cu contract individual de muncă.

În cauză, a fost dispusă măsura suspendării copiei conforme a licenței de transport pentru o perioadă de 30 de zile, societatea de transport fiind sancționată contravențional cu amendă în valoare de 18.000 de lei.

Autocarul în cauză a fost parcat în Sectorul 4”, au transmis reprezentanții Brigăzii Rutiere. Potrivit informațiilor jurnaliștilor de la stiripesurse.ro, autocarul la care s-au referit oamenii legii este autocarul adus joi seara în Piața Victoriei de liderul AUR.
Scandal cu oamenii legii

În acest context, amintim că George Simion a fost condus joi seara la sediul Brigăzii Rutiere București după ce agenții rutieri au constatat că avea permisul suspendat. Politicianul s-a apărat spunând că nu știa nimic despre această situație întrucât nu i-a fost comunicată anterior.

Liderul AUR a ajuns la poliție după ce inițial a refuzat să îi însoțească la secție pe oamenii legii. În urma unei discuții cu avocatul, el a decis să revină în autocarul AUR și a transmis oamenilor legii că va discuta cu ei a doua zi, de dimineață.

După ce au încercat să îi convingă pe Simion și susținătorii lui să iasă din autocar, politiştii au chemat întăriri şi în cele din urmă au reușit ce și-au propus. Președintele AUR a declarat că în moment scoaterii din autocar, a fost bruscat, între orele 3:00 și 4:00.

După acest episod, autocarul formaţiunii a fost ridicat de autorităţi. Mai trebuie spus că liderul AUR a fost testat de politiştii rutieri pentru alcool şi pentru droguri, dar rezultatele au fost negative. Ulterior, George Simion a declarat că a fost ”eliberat” după 10 minute, potrivit fanatik.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Anonymous Romania - Nu participati la proteste violente organizate de AUR si SOS. https://www.youtube.com/watch?v=9wTwZfBMIbc
0
0
asa pregatim viitorul ...tarii, revolutii, mineriade , gasti ,ultrasi , etc.!
0
0
Au descoperit o pwlla.Doar la proxeneti și interlopi nu găsiți
1
2
Erata:...ingimfat----scuze,viteza.
0
1
Ma enoriasule,George Simion,asta,parca e buretzar de Constanta de acum 35 de ani.Unde dracu l-au gasit p´asta,in ce canale,corturi??!! Mereu pare dupa betie si pus pe cearta.Prostalau si inginfat cit cuprinde.
5
4
Sa nu va luați de boss că va sparg. Noi aurolacii suntem cei mai tari.
8
4
Cand asmuti cainele , sa nu te plangi ca sare gardul si ca-ti rupe curu . Asa si cu cei aflati la putere . Ii rup curu lui Simion . Asta inseamna sa nu ai mai multa minte decat cei din galeriea de unde provine . Cum poate el sa-si inchipuie ca lar lasa sa faca ce vrea muschi lui fara ca cineva sa nu-l intrebe de sanatate . Cand vrei sa vii si sa ceri socoteala , trebuie sa te pui tu mai intai la punct . Sa nu poata sa te agate . Cand nu ai oameni care sa te sfatuiasca ce si cum sa faci , te pun cu botul pe labe . Putea sa apeleze la indivizi care stiu cu ce se mananca treaba asta . La divesionisti care stiu unde se afla slabiciunea .
5
7
Am trimis baetzii calare pe ei!De fiecare data cand apare cate unul care ne ameninta ciolanul ii fabricam cate un dosar,un scandal si alte lucruri…
6
10
Aur, o gasca de golani care vor ajunge cat mai curand la groapa de gunoi!
17
7
Cacaat. Au descoperit mult cacaat.
11
6
Eu conduc mașini furate de ani de zile dar niciun polițist nu mă controlează.Sunt prezent mereu cu darul.
9
0
dacii astia liberi in afara de scandal au mai facut ceva pentru tara asta ? Golaneala ca pe stadion cu retardatul asta maciucar si atata . doar oligofrenii si analfabetiifunctionali aplauda ce face asta care nu poate lega doua cuvinte .
15
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218