REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ce AVERI au făcut PROXENEȚII din clanurile COTAC și Șerban, de pe urma FETIȚELOR! Video

Ce AVERI au făcut PROXENEȚII din clanurile COTAC și Șerban, de pe urma FETIȚELOR! Video

Replica API 22 aprilie 2021 | 14:15 14576

VILĂ VERSACE, MERCEDES și AUDI

VILĂ VERSACE, MERCEDES și AUDI

Mai multe grupări infracționale au fost destructurate de către procurorii DIICOT, la acțiune participând și oamenii legii din Constanța. Grupările, între care familiile Șerban și Rădulescu, colaborau între ele, 12 inculpați fiind vizați. Aceștia au avut venituri de circa un milion de dolari de pe urma unor fete pe care le puneau să se prostitueze. La percheziții, inculpații și-au etalat case ornate cu emblema Versace și mașini marca Mercedes și Audi. Potrivit informațiilor noastre, ”clanurile” Rădulescu, cunoscut ca și ”Cotac”, dar și Șerban sunt cunoscute în tot județul Tulcea, mai ales în Măcin, acolo unde și-au ”tapetat” casele și gardurile cu ”blazon”, cum ar fi ”R” (al Răduleștilor – ziși Cotac).

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Tulcea au dispus, la data de 19.04.2021, reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 12 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și proxenetism.

Vasile Rădulescu, zis Sile Cotac

Este vorba despre Vasile Nicu, Vasile Sandu, Rusi Mariana, Sadîc Adrian, Rădulescu Vasile (Sile Cotac), Rădulescu Florin, Rădulescu Daniel (Dani Cotac), Moldoveanu Tudoriţa, Şerban Mihăiţă, Şerban Nicuşor, Şerban George și Vlase Săndel.

Venituri de un milion de dolari din care și-au luat case și mașini de lux

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada 2011 – 2021, pe raza orașului Măcin, județul Tulcea, s-au constituit trei grupări infracționale organizate cu scopul de a determina tinere să practice prostituția în străinătate, obținând astfel venituri substanțiale de pe urma acestora. Din probele administrate în cauză a rezultat faptul că cele trei grupări au obținut din activitățile infracționale aproximativ 1.000.000 USD, bani folosiți pentru achiziționarea unor case și autoturisme de lux. La data de 19.04.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea, împreună cu lucrători de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O Constanța și S.C.C.O. Tulcea au efectuat un număr de 10 percheziții domiciliare, pe raza orașului Măcin, în urma cărora au fost ridicate 5 autoturisme de lux, telefoane mobile, suma de 25.000 de euro, precum și mai multe înscrisuri cu valoare probatorie.

La data de 20.04.2021, Tribunalul Tulcea a dispus arestarea preventivă a celor 10 inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale și Unitatea Teritorială de Analiză a Informațiilor Constanța.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea și Serviciul pentru Acțiuni Speciale Tulcea.

Vlase Săndel, vedetă!

Vlase Săndel este o ”cunoștință” mai veche a oamenilor legii. În 2012 era căutat de autoritățile din Spania, pe numele său fiind eliberat un mandat european de arestare. Totodată, el a fost implicat în scandaluri cu iz interlop.

Răduleștii cunoscuți ca și Cotac

Așa cum este precizat mai sus, familiile Rădulescu (zisă Cotac) și Șerban sunt cunoscute, mai ales în Măcin. Locuitorii îi știu de oameni cu bani, care nu se fereau să spună că au ”fete scoase la produs”. Dacă unii și-au tapetat casele, atât pe interior, cât și pe exterior, cu emblema Versace, Răduleștii, cunoscuți ca și Cotac, și-au etalat litera R pe tot gardul, alături de lei somptuoși. Se zice că șefii ar fi Răduleștii, după care, locotenenții ar fi Șerbanii. Sunt cunoscuți, mai ales în Tulcea, iar în Măcin se spune că ei ”fac legea”.

Aceștia nu s-au ferit în a-și etala pe Facebook viețile, bunurile și petrecerile în care s-au scăldat.

Video:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand gulerele albe si-au facut plinul iau arestat, acum urmeaza sa se ridice alti bombardieri care vor plati alte impozite catre acellesi gulere
1
1
Fata mea e acolo nu o lada sa vina ba rog ajutatima sa o iau la fam serban
3
0
Cautati si pe catelarii din Topraisar!!!
6
0
Vira,Calu,Bidi,Placinta,Velicu, Manuta,Oaie,Birlic toti din km 4-5 cand ai ridicati,ca ceilalti?
8
0
de la SACT..CERNAVODA???
9
1
Ala din poza arata ca un kkt ambandonat pe trotuar. Cineva a venit si a aruncat dupa aia niste toale de firma pe el.
21
0
dar pana au ajuns la asa ceva nu i a vazut nimeni ..Macin nu e New York ,sa te faci nevazut,e un targ,toti se stiu intre ei.DECI ,politia si tot alaiul justitiar ,chiar nu ati vazut asta pana acum?aaaa,nu au mai dat cat si cui trebuie si i ati saltat ...pai ba lege ,taie raul cand incepe din radacina nu dupa ce nenoroceste atata lume ...
37
0
ce mobila, ce interioare, a cauat mult mobila aia?n-as lua-o nici pe gratis
25
0
Alo sunt in direct?
2
2
Asta parca este un purcelus nesatul!
21
1
Si confiscat totul! Sa stea ascunsi pana zic ca nu mai fac. Niste ordinari!
33
0
Cernavoda sa ii verificati pe cei doi rechini Piron Madalin si Lefterica Daniel.Veti avea surprize mari mai ales ca domnii nu prea au avut de munca in viata lor si au creat imperii.Acum au trecut de la proxenetism la vanzari de masini de lux furate din EU fiindca este mai profitabila afacerea.
37
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367