REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ce bine arată mama lui Cher la 94 de ani! Și vedeta se menține la fel de bine, la 74 de ani

Ce bine arată mama lui Cher la 94 de ani! Și vedeta se menține la fel de bine, la 74 de ani

Replica API 15 iunie 2020 | 00:00 2776

Mama lui Cher a șocat pe fanii cântăreței pentru cât de bine arată. La 94 de ani, Georgia Holt pare mai degrabă sora vedetei de 74 de ani, care arată de asemenea foarte bine pentru vârsta ei.

Cher și Georgia Holt

Foto: Instagram

Mama lui Cher, Georgia Holt, în vârstă de 94 de ani, și cântăreața Cher, de 74 de ani, i-au impresionat pe fani cu imaginile lor de femei mult mai tinere decât vârstele lor. Dacă despre vedetă se știe de mult că se păstrează foarte bine, despre mama ei nonagenară chiar este o surpriză că arată în continuare așa de bine. Amândouă par să fi descoperit izvorul tinereții fără bătrânețe. În realitate, amândouă se păstrează foarte bine datorită genelor lor foarte bune. De asemenea, Cher și Georgia spun că se mențin pentru că le place să se bucure de plăcerile vieții. Georgia Holt a fost de asemenea cântăreață și fotomodel și se jură că, la fel ca fiica ei, nu s-a supus niciodată la operații estetice.

Cher povestește cum se menține la fel de bine, ca mama ei

A fost băieţoasă de mică, mărturiseşte cântăreaţa Cher, mândră de cum arată. Asta a ajutat-o mereu să se menţină în formă. Joacă mult tenis şi face surf, de aceea arată sexy, deşi e deja septuagenară.„Trebuie să faci multe exerciţii fizice, dacă vrei să-ţi păstrezi trupul frumos şi tânăr”, a mărturisit Cher pentru revista „People”. „Mulţumesc lui Dumnezeu că am fost mereu băieţoasă, aşa că nu mi-a fost greu să fac sport. Îmi plac dulciurile şi cafeaua, dar mă abţin. Nu fac niciodată excese, ca să pot să intru în costumele mele de scenă. Am mereu grijă ce mănânc şi cât mănânc. Când aveam vârsta de 40 sau de 50 de ani nu trebuia să am grija asta, dar acum trebuie să fiu activă, să fac surf şi tenis”, spune diva .Cher recunoaşte că a reuşit să aibă mereu un trup perfect datorită instructorului său de gimnastică. La averea ei de 360 milioane de dolari, putea apela la operaţii estetice, dar zice că nu vrea. Vedeta a povestit că îi place să păstreze hainele multă vreme. Nu îi pasă de modă. Principalul ei obiectiv este să nu ia proporţii ca să i se potrivească în continuare. Are lucruri de îmbrăcăminte pe care le poartă de 30 de ani, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212