REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
17.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Ce bine arată Nicole Scherzinger la 41 de ani!

Ce bine arată Nicole Scherzinger la 41 de ani!

Replica API 27 iunie 2019 | 00:00 405

Nicole Scherzinger arată impecabil în costum de baie! În doar câteva zile, cântăreața împlinește 41 de ani, însă nimeni nu îi dă această vârstă. Vedeta are un corp tonifiat și forme de invidiat.

Nicole Scherzinger a postat recent o serie de fotografii cu ea făcând yoga în costum de baie. Ea le-a mărturisit celor 3.8 milioane de fani de pe Instagram că nu a avut mereu atât de multă încredere în sine și că mulți ani a fost complexată de felul în care arată, deși este considerată una dintre cele mai sexy cântărețe din lume.

Nicole Scherzinger mănâncă sport pe pâine, dar n-a fost mereu mulțumită de corpul ei

Fosta membră a ă a trupei Pussycat Dolls are mare grijă de siluetă. Bruneta este mai tot timpul la sală și are mare grijă ce mănâncă. Pe lângă o dietă sănătoasă, jurata X Factor face sală, yoga şi mai nou pilates. Artista nu exagerează cu dulciurile şi arde calorii dansând. Cu toate acestea, ea a mărturisit că multă vreme nu s-a simțit bine în pielea ei. Nicole Scherzinger susține că a realizat faptul că, în tot acest timp, ea a fost propriul său dușman și că autocritica nu i-a făcut deloc bine din punct de vedere psihic.

„Încă un an în jurul soarelui se apropie de sfârșit, iar eu vă împărtășesc aceste fotografii cu grație și recunoștință. M-am luptat cu kilogramele în plus și cu propria imagine toată viața mea. Încă o fac, dar am realizat cu trecerea anilor că ar trebui să fiu mai blândă cu propria persoană. viața este prea scurtă. Ne petrecem timpul criticându-ne, în loc să ne alocăm timp să ne lăudăm. Mi-am dat seama că sunt un adult și că nu trebuie să mă distrug. Am ales să îmi accept corpul în toate etapele prin care trece”, a scris Nicole Scherzinger pe Instagram, potrivit click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272