REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.1° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Ce chinuri a îndurat Prodanca ca să scape de Reghe: „Morții cu morții, nu?!”

Ce chinuri a îndurat Prodanca ca să scape de Reghe: „Morții cu morții, nu?!”

A.F. 29 iulie 2023 | 00:00 588

A vrut o pasăre Phoenix, dar s-a răzgândit și a ales, în locul acesteia, trandafirii! Anamaria Prodan s-a ținut de cuvânt, și, după ce a șters chipul tatuat al lui Laurențiu Reghecampf de pe spate, acum și-a făcut curaj și a acoperit locul cu trei trandafiri. Impresara a îndurat ceva chin când și-a făcut noul tatuaj.

Ce chinuri a indurat Prodanca ca sa scape de Reghe: „Mortii cu mortii, nu?!” Anamaria Prodan

Anamaria Prodan (50 de ani) a șters chipul lui Laurențiu Reghecampf și, în locul acestuia, a ales să-și tatueze trei trandafiri. Impresara declarase că ar dori să-și deseneze, inițial, o pasăre Phoenix, care să o reprezinte pe ea, stâlpul familiei acum în lipsa lui Reghecampf, scrie click.ro.

Aceasta, însă, s-a răzgândit pe ultima sută de metri și și-a tatuat trei trandafiri, reprezentându-i pe cei trei copii ai ei, Laurențiu junior, Rebeca și Sarah.

Ce chinuri a indurat Prodanca ca sa scape de Reghe: „Mortii cu mortii, nu?!”

Anamaria Prodan: „Am închis subiectul Reghe pe pielea mea!”

Impresara l-a chemat, zilele trecute, pe tatuatorul vedetelor, Robert Modreanu, la vila ei din Snagov și a îndurat chinuri timp de două ore, cât timp acesta i-a făcut noul tatuaj de pe spate.

Ana a scăpat, astfel, definitiv de amintirile din timpul căsniciei cu Laurențiu Reghecampf.

Ce chinuri a indurat Prodanca ca sa scape de Reghe: „Mortii cu mortii, nu?!”

„Nu doare nimic pe pământ dacă ești puternic. Am închis încă un subiect. Reghe pe pielea mea! Gata. Nu mai este. Așa cum a venit, așa a și plecat, simplu! Cine merită merită, cine nu nu!

Era și învechit, ce-i drept, tatuajul. Trebuia împrospătat. Lăsând gluma de o parte, este foarte simplu. Tatuajul la mine înseamnă ceva. Pentru că-s slăbuță și am nevoie de piele multă pentru momentele importante din viața mea, am decis că ce a fost vechi a dispărut!

Ce chinuri a indurat Prodanca ca sa scape de Reghe: „Mortii cu mortii, nu?!”

Așa că cei 3 trandafirii și anume copiii mei tronează pe pielea mea. Morții cu morții , nu? Noi triumfăm peste timp ... restul sunt sortiți dispariției!”, a declarat sexy impresara.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf aveau amândoi tatuaje făcute în timpul căsniciei lor. Impresara a ales să-și facă atunci un tatuaj imens pe spate, cu cei trei copii ai săi, dar și cu chipul lui Laurențiu Reghecampf.

La rândul său, antrenorul avea și el tatuat numele fostei soții pe antebraț. Acesta a renunțat, însă, și el la tatuaj după divorț, înlocuindu-l cu un desen tribal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468