REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.5° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Ce compromisuri ar face Larisa Udilă pentru relația cu soțul său

Ce compromisuri ar face Larisa Udilă pentru relația cu soțul său

Valentina CAMARA 14 ianuarie 2023 | 00:00 266

De curând, Larisa Udilă a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, iar fanii au fost curioși să afle câteva detalii despre viața de cuplu, dar și dacă ar fi dispusă să facă compromisuri, în cazul în care ar apărea neînțelegeri între ea și partener.

Larisa Udilă este activă în mediul online și își ține fanii la curent cu noutățile din viața sa. Pe Instagram, influencerița a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar fanii au fost curioși să afle câteva detalii din viața de cuplu a celor doi.
Ce compromisuri ar face Larisa Udilă pentru relația cu soțul său

Un fan a întrebat-o pe Larisa Udilă ce ar face dacă ar apărea neînțelegeri între ea și partenerul său, dar și dacă ar accepta să facă mai multe compromisuri, având în vedere că sunt și părinții unui băiețel.

Vedeta a povestit că ar încerca să îndrepte lucrurile, dacă situația s-ar agrava atât de mult, pentru a rămâne alături de soț și fiu, mai ales că tot mai multe cupluri ajung să se despartă încă de la primele neînțelegeri.

„Aș încerca să schimb lucrurile, astfel încât să nu îmi pierd familia. Mi se pare că în ziua de astăzi se renunță tot mai ușor la soț / soție / iubit / iubită. Dacă există iubire, aproape orice se va remedia”, a povestit Larisa Udilă, pe Instagram.

Larisa Udilă a mărturisit că nu ar face compromisuri doar de dragul fiului ei, ci pentru relația frumoasă pe care au construit-o de-a lungul anilor.

„Nu doar pentru copil nu aș renunța, ci și pentru mine ca femeie. Nu știu de ce unele femei cred că își lasă bărbatul și apoi vor da de un bărbat perfect. Toți au defecte. Trebuie să învățăm să acceptăm asta (valabil și invers)”, a mai spus influencerița.

Vedeta a mai spus că aceste vorbe nu trebuie să fie interpretate de fani greșit, fiind vorba doar de neînțelegeri, nu de lucruri mai grave, cum ar fi infidelitatea sau agresivitatea în cuplu.

„Nu sunt de acord să mai stau într-o relație, dacă nu iubesc. În rest, voi lupta până când nu se mai poate. A nu se interpreta aș trece peste lucruri grave: agresivitate, înșelat. Aici vorbim despre neînțelegeri”, a mărturisit Larisa Udilă, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108