REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

CE CONSILIERI JUDEȚENI NU și-au făcut PUBLICĂ ACTIVITATEA în acest MANDAT

CE CONSILIERI JUDEȚENI NU și-au făcut PUBLICĂ ACTIVITATEA în acest MANDAT

Replica API 14 august 2020 | 08:41 3071

Dezinteres maxim în legislativul constănțean! Deși au jurat cu mâna pe Biblie că vor respecta legea, că vor respecta nevoile cetățenilor și vor căuta rezolvare la problemele semnalate, iată că, încă din prima clipă, au călcat pe bec. Mai mult de jumătate din consilierii județeni nu și-au mai depus rapoartele de activitate din 2016. Alții, deloc… de la începutul mandatului. Aleșii își permit să o încalce dintr-un singur motiv: nu există sancțiuni.

Cetățenii vor să cunoască ce anume au făcut aleșii pentru ei, vor să afle despre intervențiile din cadrul ședințelor până la inițiativele și proiectele de hotărâre pe care le-au susținut. Și noi am fost curioși să aflăm ce au făcut consilierii județeni în ultimul an , așa că am dat o ”tură” pe site-ul CJC. Surpriză, însă: Cei mai mulți nu și-au postat activitatea în ultimii trei ani. De ce nu se respectă legea la Constanța ? ”Recunosc, nu am postat raportul. Am postat la început, apoi n-am mai postat”, ne-a spus Marian Crușoveanu, PNL. ”Eu am postat în fiecare an. Unii, într-adevăr, nu și-au făcut public raportul decât în 2-16. Poate pentru că nu sunt sancțiuni, dar au obligația aceasta”, a precizat Marian Iordache, PNL.

Nu-și fac publică activitatea pentru că… nu există sancțiuni!

Întrebat de ce aleșii județeni încalcă legea, vicepreședintele CJC, Claudiu Palaz, care și-a făcut publică activitatea, a spus că nu poate vorbi în numele celorlalți. Horia Țuțuianu, președintele CJ, nu a putut fi contactat. Însă remarcăm că și raportul acestuia este postat pe site-ul instituției. Cel de-al doilea vice, Daniel Learciu, la fel de absent ca și o mare parte dintre colegii săi.

Marius Enescu (click pe imagine)

Cine nu și-a depus în acest mandat raportul de activitate!

Marius Enescu (PNL), Cristian Zahariuc (PNL), Radu Bogdan Matei ( PNL) Gheorghe Donțu (PSD) , Dumitru Florea (PSD) sunt câțiva dintre cei care nu au binevoit să spună ce au făcut de când au fost aleși până în prezent. Și, nici în ședință nu au manifestat prea mare interes.

În afară de Claudiu Palaz (PMP), Horia Țuțuianu (PSD), Marian Iordache (PNL) și Bogdan Bola, niciun alt consilier nu și-au mai făcut publică activitatea.

Ne întrebăm cum este posibil să încalce legea cu atâta nerușinare și să-i sfideze pe cei care și-au pus toate speranțele în ei! Concluzia o puteți trage voi și îi puteți sancționa pe măsură la alegerile locale din 27 septembrie.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Matei cu 8 apartamente nici nu aminteste va e consilier local, nu i ada pt noi tinerii, cautati-l pe fb sa vedeti ce posteaza,beizadea ,fiul pierdut al lui Mazare, din cauza lui o sa votez usr la consiliul local desi e dezastru Ion
2
1
Esti cam sisiit..... suge-o ...
2
2
Nenorociti care iau banii degeaba
4
2
Ma consilierilor,nu exista nici macar unul singur dintre voi care sa vina cu cifre si sa spuna ce buget a avut primaria Constanta in fiecare an,cum s-au cheltuit bani si pentru ce? si cat spatiu verde a disparut din Constanta si din care cauza,ce este atat de greu sa le aratati oamenilor cum s-au cheltuit bani lor ma?,veniti de fiecare data si mai cereti cate un mandat doar cu vorbe,pe N.V.,fara sa aratati cifrele. BANI ma BANI unde sunt BANI si ce ati facut cu ei VOI si PRIMARUL asta sa le aratati acelora de la care mai vreti inca un mandat,restul este vrajeala,papagal.
5
1
Futuvan gura cu psd-ul vostru si cu aratarea de DONTU
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218