REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Ce declară inculpații din dosarul bărbatului BĂTUT și SECHESTRAT la Năvodari!

Ce declară inculpații din dosarul bărbatului BĂTUT și SECHESTRAT la Năvodari!

Replica API 26 octombrie 2019 | 01:08 1117

Au depus înregistrări la dosar

Au depus înregistrări la dosar

Floricel Ilina a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și lipsire de libertate la pedeapsa de trei ani şi 6 şase luni de închisoare. Alături de el au fost condamnate alte trei persoane, însă decizia nu este definitivă, motiv pentru care deja a fost înregistrat apelul, termenul fiind fixat pentru data de 12.12.2019.

Amintim că, potrivit informaţiilor noastre, totul s-a petrecut în noaptea de 22 februarie 2018, în locuinţa lui Floricel Ilina, zis Bebe, din Năvodari. Astfel, alături de Mihai Gheorghe, Adam Iulian şi Jipeanu Cosmin George, a tăbărât pe un alt bărbat, pe care l-ar fi sechestrat şi bătut crunt. De fapt, victima, care este agent imobiliar, a fost chemată la respectivul imobil de către Floricel Ilina, care ar fi tot insistat. Se pare că achiziţionase o casă şi ar fi avut nemulţumiri. De cum ar fi fost lăsat puțin singură, persoana vătămată și-a sunat soția, iar aceasta a sunat la Poliție. Oamenii legii l-au găsit pe agentul imobiliar ascuns în mansarda locuinței unde fusese lipsit de libertate.

Inculpații au încercat să acrediteze ideea că persoana vătămată a venit deja bătută acasă la inculpatul Floricel Ilina și că scopul depunerii plângerii penale împotriva lor este obținerea de bani. În acest sens au depus la dosar suporturi optice ce conțin înregistrări ale unor convorbiri între persoane neidentificate, cu privire la schimbarea declarației de către un martor. Referitor la aceste suporturi optice, instanța a arătat că ele nu au fost expertizate, conțin convorbiri ale unor persoane care nu au fost stabilite cu certitudine și consideră că au fost făcut pro causa , pentru ca inculpații să-și îmbunătățească situația juridică. Tot pentru discreditarea persoanei vătămate, inculpații au avansat ipoteza existenței unei relații amoroase, în trecut, între soția persoanei vătămate și inculpatul Jipeanu Cosmin, aspect negat vehement de martoră, cu ocazia audierii acesteia și care nu a fost probat în nici un fel.

Liliana IONIȚĂ

Citește mai mult aici: https://www.replicaonline.ro/teroare-barbat-batut-ascuns-in-pod-de-politie-si-familie-care-nu-mai-indrazneste-sa-si-lase-copiii-la-scoala-350321/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nedeloiule....o sa fi futut iar in c*r zdreanto care te tot iei de femei prin navodari...nu uita cine esti si ca oricand nevasta ta alina si fetele tale pot avea soarta ta de violat in c*r.mare grija cum calci si cum te comporti
0
0
Sa va manance pamntul care nu aveti loc de Bebe
2
0
Locul lui bebe este la puscarie.madam cornelia sa ai copii doar prin puscarii asa iti doresc
0
5
Puscaria sa va manance derbedeilor
0
4
Primarele de Navodari, Matei a scapat de mansarda, dar inca mai sunt consilieri care pot fi bagati acolo
0
0
Asta este Vasile Nedeloiu zis tartanu,la puscarie cu bulangii
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108