REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ce diferență mare de vârstă este între Dan Negru și soția lui, Codruța

Ce diferență mare de vârstă este între Dan Negru și soția lui, Codruța

A.F. 5 aprilie 2024 | 00:00 344

În lumea agitată a showbiz-ului românesc, există uneori povești de dragoste care nu sunt expuse în lumina reflectoarelor, ci trăite în tăcere. Una dintre aceste povești este cea dintre Dan Negru și soția sa, Codruța, de profesie medic stomatolog.

Ce diferenta mare de varsta este intre Dan Negru si sotia lui, CodrutaDan Negru și familia lui

Ce diferență de vârstă există între cei doi

Puțini știu că între cei doi există o diferență de vârstă de nouă ani. Codruța împlinește în acest an 44 de ani, în timp ce Dan are 53. Totuși, această diferență nu a fost niciodată un obstacol pentru ei.

Cei doi s-au cunoscut în Timișoara acum mulți ani, când Codruța era studentă la Stomatologie. Deși Dan Negru este o figură cunoscută în lumea mondenă, Codruța a rămas mereu departe de lumina reflectoarelor, iar acest lucru a contribuit la echilibrul și stabilitatea cuplului lor.

"Ne-am întâlnit în Timișoara acum mulți ani. Mă bucur că nu face parte din lumea mea. Nu are treabă cu showbizul și, mai ales, nici nu e curioasă de lumea asta. Suntem două lumi profesionale diferite care se întâlnesc în familie. Nu cred că ideea de îndrăgosteală are un termen sau o expresie. Nu e ca o piatră, e mai degrabă ca un aluat, îl frămânți mereu. Asta facem", a mărturisit Dan Negru într-un interviu pentru revista Viva.

Care este secretul căsniciei lor

Secretul căsniciei lor stă în respectul reciproc și în acceptarea calităților și defectelor. "Suntem două persoane imperfecte care refuzăm să renunțăm unul la altul. Asta ține orice căsătorie în viață. Să găsești persoana care-ți respectă ciudățeniile și imperfecțiunile e un lucru mare în viață. Dacă îți găsești și meseria care să te împlinească, atunci Dumnezeu te-a ales ca fiind unul de-al Lui pe pământul ăsta. Noi doi așa ne considerăm", a adăugat Dan Negru.

Pentru cei doi, căsătoria a venit natural, fără clișee romantice. "Cu liniște și bucurie, așa cum decurge și azi, după mulți ani. Nu iureșul primelor luni de relație contează, ci anii care vin după. Am învățat asta din familie", a mărturisit prezentatorul tv, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212