REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ce este o perie rotativă și cum să o folosești

Ce este o perie rotativă și cum să o folosești

Victor ROTARU 21 octombrie 2022 | 15:30 1368

Ai auzit de perii rotative? Cu siguranță că în vreo revistă ți s-a povestit despre trucul vedetelor pentru a avea o coafură care să arate ca și cum ai ieșit de la coafor în orice zi sau poate ai văzut una la raionul de uscătoare de păr dintr-un mare magazin.

Ai îndrăznit să o încerci? Sezonul acesta ar putea fi un moment bun pentru a pune mâna pe una, așa că, dacă vrei să afli mai multe despre peria rotativă... continuă să citești!

Ce este o perie rotativă?

Ieșirea din duș și pregătirea pot fi mai puțin plictisitoare dacă reduci timpul pe care îl petreci pentru a obține un rezultat perfect. Poți realiza acest lucru în mai multe moduri, dar unul pe care poate nu l-ai luat încă în considerare este o perie rotativă pentru păr. Aceasta poate fi folosită pentru îndreptarea sau ondularea părului. Cu puțină practică și puțin antrenament, vei putea să o folosești pentru ca părul tău să arate cât mai bine în fiecare zi.

O perie rotativă constă dintr-o bază fixă care susține capetele de perie individuale. Fiecare cap se rotește în jurul punctului central al periei, în timp ce se rotește într-o mișcare eliptică pentru a distribui uniform uleiurile naturale pe toate tipurile de păr.

Acest lucru permite părului să se încurce mai puțin și să se descurce mai mult, promovând o uscare mai rapidă și o mai bună manevrabilitate. În plus, mișcarea de rotație a periei ajută la creșterea circulației sângelui la nivelul scalpului, ceea ce poate stimula creșterea părului.

Dacă ești în căutarea unei perii rotative care să te ajute să obții cele mai bune rezultate, caută una care este fabricată din materiale naturale și are mai multe capete de perie. Acest lucru îți va permite să personalizezi experiența de periere în funcție de tipul tău de păr specific.

Pentru a obține o coafură reușită, va trebui ca peria rotativă să aibă o putere suficientă, în jur de 1000 W, și vei putea să îți aranjezi părul fără nicio problemă. O altă caracteristică pe care o poate avea o perie rotativă este, la fel ca la multe uscătoare de păr, capacitatea ionică. În acest fel poți obține un finisaj mai bun, deoarece crește strălucirea și moliciunea părului și elimină încrețirea.

Cum să-ți coafezi părul cu o perie rotativă?

Odată ce ai peria rotativă în mâini, vei vedea că modul de utilizare este foarte intuitiv. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să reglezi temperatura periei în funcție de grosimea părului tău. De exemplu, dacă ai părul fin, încearcă să te coafezi la o temperatură scăzută, vei avea suficient pentru a obține rezultate și vei evita să îți deteriorezi părul.

Deși este bine să folosești o perie rotativă pe părul umed, este întotdeauna mai bine să îndepărtezi excesul de apă cu un prosop atunci când ieși din duș. Următorul pas este să te pieptăni și să îți descurci părul și apoi să-l separi în diferite secțiuni pentru a fi mai ușor de coafat. Poți face acest lucru cu clești de păr, mai degrabă decât cu elastice, deoarece astfel vei evita ca elasticele să se lipească de forma părului tău.

Așază peria în apropierea rădăcinilor și trage-o ușor până la vârfuri, înfășurând-o în jurul rădăcinilor. Pentru a obține mai mult volum, poți usca părul așezând peria sub el. Poți trece prin păr de mai multe ori, până când părul este complet uscat. De asemenea, dacă vrei să îi dai formă, ține părul înfășurat în perie câteva secunde.

Eliberează și repetă: după ce ai ținut părul câteva secunde, eliberează-l și treci la secțiunea următoare. Repetă acest proces până când tot părul este coafat.

Terminați cu fixativ (cel din urmă este opțional): Dacă vrei ca buclele să reziste toată ziua, termină cu o ceață ușoară de fixativ. Acest lucru va ajuta la menținerea buclelor pe loc și pentru a preveni zdrobirea lor.

Dacă nu știi de unde să începi în a alege o perie de păr rotativă, încearcă una Babyliss.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108