REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Ce face Trăistariu singur cuc, într-un local din Năvodari

Ce face Trăistariu singur cuc, într-un local din Năvodari

Replica API 4 septembrie 2022 | 21:52 4481

Mihai Trăistariu este un artist apreciat, dar și controversat. Finalul verii pare să-l prins într-o ipostază destul de liniștită. Artistul a fost reperat de paparazzi într-un moment de singurătate la Năvodari. E un pic schimbat sau doar aștepta plictisit să-i vină comanda?

Vara lui 2022 i-a adus destule episoade agitate lui Mihai Trăistariu. Printre altele, cunoscutul cântăreț s-a revoltat în cazul Eurovision, s-a trezit cu apartamentele de la mare vandalizate și i-a criticat un pic vocea Antoniei. Cu toate acestea, finalul anotimpului călduros l-a găsit calm la un restaurant de pe litoralul românesc.

Într-un ținută simplă de vară și cu ochii în telefon! Așa l-au surprins paparazzi pe celebrul cântăreț. Singur-singurel, artistul și-a așteptat comanda și apoi a mâncat o pizza. De băut, Trăistariu a avut poftă de o limonadă și un espresso, scrie click.ro.

Mihai Trăistariu, surprins la un restaurant din Năvodari

În vârstă de 42 de ani, artistul spunea recent că i s-au dezumflat mușchii „ăia de prin 2015” și că nu mai are răbdare să-i crească la loc. Totuși, acesta își va continua ritualul de toamnă, atunci când obișnuiește să meargă la sală pentru câteva luni.

„În fiecare lună septembrie ...mă reapuc de sală. Nu mult! 2-3 luni. Pentru sănătate, pentru a crea un echilibru, pentru condiție fizică. Nu mai vreau mușchi!

S-au dezumflat deja ăia de prin 2015. Nu mai am răbdare să-i cresc la loc ... și nici motiv. Vreau să fac totul echilibrat și cu cap. M-am maturizat mult în ultimii ani. Și simt nevoia de liniște, de pace, de înțelegere”, a mărturisit Mihai Trăistariu pe pagina de Facebook, într-o postare publicată la finalul lunii august.

Din ce face bani Mihai Trăistariu? „Mi-a fost o jenă teribilă”

Este cunoscut faptul că Mihai Trăistariu nu se sperie de ipostazele provocatoare. Cu toate acestea, artistul a dezvăluit cum s-a simțit atunci când s-a aflat că activează pe o rețea cunoscută pentru că promovează și conținut dedicat adulților.

„Dispărusem din showbiz, în 2015, eram puţin speriat, lumea nu mai vorbea despre mine. Şi atunci am făcut asta strict asumat şi în cunoştinţă de cauză deşi mi-a fost o jenă teribilă. Pe acest site sunt şi alte vedete, nu e site pentru adulţi!”, spunea Mihai Trăistariu, despre activitatea sa pe OnlyFans.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Isi mananca cucu
0
0
Mtraistaru swge pwla foarte bine, stiu de la un prieten la fel de pasiv ca el
0
0
Face caca la pampersi
0
0
Ii plac castravetii
0
0
Se arde in bostan
0
0
Ce face Traistariu singur cu cucu
0
0
... tot bulangiu ramane !
0
0
Mihaita! Ce mai faci, Mihaita? Tot ciudatel? Tot pe invers?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108