REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Ce făcea Georgiana Lobonț în timp ce soțul ei anunța divorțul

Ce făcea Georgiana Lobonț în timp ce soțul ei anunța divorțul

Valentina CAMARA 17 ianuarie 2023 | 00:00 690

În urmă cu doar câteva ore, SpyNews.ro a anunțat în exclusivitate că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. La scurt timp, Rareș Ciciovan a confirmat separarea, dar în timp ce el vorbea despre ruptura dintre ei, cântăreața se afla peste mări și țări, bucurându-se de o locație de vis alături de copiii lor.

Georgiana Lobonț

Căsnicia Georgianei Lobonț cu Rareș Ciciovan a ajuns la final. Încă soțul cântăreței a confirmat divorțul, la două ore după ce SpyNews.ro a făcut publică separarea celor doi, timp în care artista a avut activități total diferite. Iată ce făcea cântăreața în timp ce soțul ei anunța divorțul!

Ce făcea Georgiana Lobonț în timp ce soțul ei anunța divorțul

Vestea divorțului dintre Georgiana Lobonț și soțul ei este cât se poate de surprinzătoare pentru fanii ei, care i-au văzut pe cei doi pozând în ipostaze de cuplu în Maldive, în urmă cu doar câteva zile. Cea mai recentă postare în care cei doi apar împreună, ca doi soți care se iubesc, este de acum 4 zile. De atunci, multe lucruri s-au schimbat, iar Rareș Ciciovan este convins azi că nu mai există șanse de împăcare.

Bărbatul a subliniat că între el și cântăreață este vorba despre o despărțire definitivă și a menționat că nu este o decizie provocată de un impuls de moment, ci de o chestiune existentă de ani de zile între ei.

În ultimele 24 de ore, Georgiana a continuat să posteze fotografii din Maldive, dar așa cum s-a întâmplat în ultimele trei zile, în imagini nu mai apare Rareș, ci doar ea cu cei doi copii ai lor și alți membri ai familiei. Se pare că artista a decis să-și continue vacanța în destinația exclusivistă chiar și fără soțul ei.

În fotografile și clipurile postate cu nici o zi în urmă, cântăreața împărtășește momente speciale trăite alturi de copiii ei și chiar se filmează în timp ce cântă și zâmbește în timpul unei plimbări, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108