REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Lun., 22 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6707
11° Constanța Luni, 22 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6707
 

Ce fițe au divele de la Hollywood! Nici umbrelele nu și le țin singure

Ce fițe au divele de la Hollywood! Nici umbrelele nu și le țin singure

A.F. 9 februarie 2024 | 00:00 272

Nu le ajunge nimeni la nas! Divele de peste Ocean sunt obișnuită să aibă oameni care să le servească în orice moment din zi. De exemplu, atunci când plouă sau când ninge, ele nu vor să își țină singure umbrelele, așa că preferă să angajeze oameni special pentru acest lucru. Astfel, s-a ajuns ca la Hollywood să existe un job cunoscut în presa internațională drept „asistentul de umbrelă”.

Ce fite au divele de la Hollywood! Nici umbrelele nu si le tin singureSofia Richie, foto: Profimedia

Vedetele care au „asistenți de umbrelă”

Sofia Richie Grainge (25 de ani) a fost văzută zilele trecute în West Hollywood, California, plecând dintr-un restaurant, pe o ploaie torențială. Vedeta, care este însărcinată cu primul ei copil, n-a avut de ce să-și facă griji, căci asistentul ei a fost cel care i-a ținut umbrela. Ea a avut doar grijă să își care geanta Hermès, în valoare de 27.000 de dolari, în timp ce își aranja părul. Modelul american, care are o avere de 8 milioane de dolari, și-a „ascuns” burtica de gravidă cu o pelerină largă de culoare maro, iar în partea de jos a purtat pantaloni gri. Deși afară ploua torențial, Sofia Richi n-a vrut să renunțe la ochelarii de soare.

Ce fite au divele de la Hollywood! Nici umbrelele nu si le tin singureJennifer Aniston, foto: Profimedia

Jennifer Aniston (54 de ani) este prea faimoasă ca să își țină singură umbrela! Acest lucru nu se întâmplă doar pe covorul roșu ci și în viața de zi cu zi. Starul din „Prietenii tăi”, care se laudă cu o avere de 300 de milioane de dolari a fost văzut de nenumărate ori pe străzile din Los Angeles, pe timp de ploaie. De fiecare dată, Jen a fost alături de un asistent personal, care a avut grijă ca nici un fir din podoaba capilară blondă a actriței să nu se ude.

Ce fite au divele de la Hollywood! Nici umbrelele nu si le tin singureAngelina Jolie și copiii, foto: Profimedia

Angelina Jolie (48 de ani) și copiii ei sunt tratați regește, atunci când ies la cumpărături. La fel ca alte actrițe de la Hollywood, și ea are o asistentă personală  însărcinat cu…umbrela! Jolie, care deține o avere de 120 de milioane de dolari, petrece mai tot timpul în compania celor șase copii ai ei, Maddox (22 de ani), Pax (20 de ani), Zahara (19 ani), Shiloh (17 ani) și gemenii Knox și Vivienne (15 ani), aceștia mergând des la cumpărături. Atunci când ninge sau când plouă, Jolie se asigură că asistenta ei personală îi ține umbrela, îi deschide ușa atunci când se urcă în mașină și îi face rezervări la restaurante.

Ce fite au divele de la Hollywood! Nici umbrelele nu si le tin singureBeyoncé

Beyoncé (42 de ani) are aceleași pretenții! Fie că este vorba despre un eveniment oficial pe covorul roșu sau o ieșire cu prietenii, în Hollywood, cântăreața americană nu vrea să își țină singură umbrela. Încă de la începuturile sale în cariera muzicală, Beyoncé a fost cunoscută pentru faptul că a avut un asistent personal care să facă acest lucru. Conform unor zvonuri recente, vedeta, care se laudă cu o avere de 800 de milioane de dolari, cere hotelurilor să îi pună un capac de WC de unică folosință, pentru că nu vrea să-l folosească dacă nu este nou.

Ce fite au divele de la Hollywood! Nici umbrelele nu si le tin singureParis Hilton are o bonă pentru băiețelul ei, Phoenix

Paris Hilton nu schimbă scutece

Deși are doi copii, Paris Hilton (42 de ani) și-a șocat fanii, atunci când a dezvăluit că nu le schimbă scutecele, lăsând de înțeles că de acest lucru se ocupă bona. Ea și soțul ei, Carte Reum, au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat. Ei au un băiețel pe nume Phoenix (1 ani) și o fetiță pe care au botezat-o London, care are doar două luni.

„Sunt prea speriată ca să schimb scutece”, a mărturisit Paris, care are o avere de 300 de milioane de dolari, în urmă cu câteva luni.

Bona a încercat să îi arate cum se pune un scutec, pentru că vedeta habar nu avea. După ce videoclipul în care a făcut această mărturisire a devenit viral și toată lumea i-a sărit în cap, Paris Hilton a spus că a glumit, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218