REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ce fructe și legume nu lipsesc de pe masa lui Kate Middleton

Ce fructe și legume nu lipsesc de pe masa lui Kate Middleton

Valentina CAMARA 7 februarie 2023 | 00:00 496

Dorința de a deveni și tu o prințesă a devenit posibilă, datorită informațiilor făcute publice despre adevăratele prințese ale monarhiilor din lume. De pildă, silueta și frumusețea prințeselor pot fi asigurate de meniul de alimente pe care Kate Middleton îl consumă.

Ce fructe si legume nu lipsesc de pe masa lui Kate Middleton

Kate Middleton trăiește un vis alături de Prințul William, în Familia Regală Britanică. Femeia este mama a trei copii, iar aspectul său fizic este ireproșabil. În ajutor i-au venit fructele și legumele, pe care le consumă cu regularitate.

Carolyn Robb, bucătarul Casei Regale, a scos în trecut câte o carte de bucate cu alimentele preferate ale fiecărui membru al familiei.

Acesta declara că ducesa nu este pretențioasă când vine vorba de mâncare, căci a trăit într-un mediu normal, nu în împărății, și a fost obișnuită să își gătească singură.

Potrivit Marca, Ducesa de Cambridge mănâncă aproape același mic dejun în fiecare zi, dar din care nu lipsesc niciodată două legume: spanac și varza kale. Legumele le consumă sub formă de smoothi-uri, crude sau gătite. La aceeași masă mai mănâncă terci de ovăz, bogat în proteine, carbohidrați și fibre.

Micul dejun se termină cu un smoothie care este făcut din kale, spanac sau spirulină, favoritele ei.

Între mesele principale, Kate Middleton consumă fructe sau legume pentru a-i oferi energia și nutrienții de care are nevoie pe parcursul zilei. Salata de pepene roșu cu brânză feta, avocado și castravete este o altă variantă preferată a prințesei.

Carnea de pui este întotdeauna alegerea ducesei. Potrivit bucătarului Familiei Regale, Kate preferă puiul prăjit pe care îl mănâncă împreună cu soțul și copiii ei.

Kate Middleton încearcă să-și țină viața personală cât mai privată

Deși locuiește în Familia Regală, Kate a vrut încă de la începutul relației sale cu Prințul William ca familia ei să ducă o viață normală pe cât posibil. Ducii de Cambridge au avut primul copil în 2013, când Kate l-a născut pe Prințul George. După doi ani, ducesa a adus-o pe lume pe Charlotte, o prințesă elegantă în vârstă de 7 ani. Mezinul familiei este Prințul Louise, care are doar patru ani.

Kate și William luptă să-și țină viața personală departe de aparatele foto și publicații, deci să nu amestece îndatoririle regale cu familia. În acest timp, cei doi părinți caută întotdeauna să-i învețe pe cei doi prinți și prințesa lor valorile importante ale lumii moderne, dar și ale vieții pe care o trăiesc ca și membri ai Familiei Regale.

„Fiecare familie este diferită. Presiunile cu care ne confruntăm sunt toate diferite, ridicând totodată importanța copilăriei timpurii. De fapt, vreau să spun că au nevoie de sprijin și de ajutor pentru a rearanja viața de familie, viața de acasă și tot ceea ce este nevoie pentru a crește copiii astăzi, pentru că este greu”, a declarat Kate Middleton într-un interviu, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272