REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CE GĂINAR! Un poliţist din Constanţa a încercat să-i fraierească pe angajaţii de la Dedeman!

CE GĂINAR! Un poliţist din Constanţa a încercat să-i fraierească pe angajaţii de la Dedeman!

Replica API 27 iunie 2018 | 22:16 1277

Trimis în judecată

Trimis în judecată

R.M. este un om al legii din Constanța, care a activat la mai multe posturi de Poliţie, acum fiind pus la dispoziție de către conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. Acesta a fost trimis în judecată pentru înșelăciune și pentru trafic de influență.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Constanța, pe 21.05.2018, iar pe 25 iunie, judecătorul de cameră preliminară a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul 1961/P/2017 din 14 mai 2018 emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa privind pe inculpatul R.M. pentru comiterea infracţiunilor de trafic de influenţă şi înşelăciune și a dispus începerea judecăţii. Decizia este definitivă.

Potrivit informațiilor noastre, R.M. ar fi încercat să achiziționeze o ușă metalică, de la Dedeman, la un preț mult mai mic față de cel real. Ar fi mers la magazin și ar fi schimbat eticheta produsului, prejudiciul ridicându-se undeva la 1.000 de lei. Ulterior, acesta ar fi încercat să scape de acuzații. A fost cercetat și acum trimis în judecată, fiind pus la dispoziție de către conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politist nu esti numai in timpul serviciului , ai depus un juramant si esti tot timpul . Personal am avut de a face cu el si pot spune ca s a dat drept altcineva si a disparut . Putea fi cercetat si atunci daca ii faceam un raport informativ la politie . Un jeg de om , spagagiu si nesimtit
2
1
Este vorba despre Motoc Romeo,un handicapat de militian din Cuza Voda.Asta fura de cand era copil de prin magazine
2
1
Deoarece bucatarul nu are juramant fata de tara cu cinstea,onoarea,dragostea de neam si patrie,dupa mintea ta daca e in civil poate fi pedofil?
9
1
Acest politist cand a achizitionat usa era in timpul liber si in civil asa ca nu vad relevanta infractiunii savarsite cu profesia de politist! In timpul liber este o persoana ca oricare alta si nu cred ca daca un bucatar fura o usa presa ar fi scris ca hotul este un bucatar! Daca pentru faptul ca este politist la pedeapsa se mai adauga ceba ani in plus intelegeam dar asa nu inteleg de ce atata reclama negativa institutiei!
2
9
Tie chiar iti place muia facuta de Base...
2
6
Este vorba de RAPOTAN un escroc si acum pensionar si cand era politist
7
1
Elena eu zic ca singura solutie e sa te eutanasiem
5
4
Singura solutie este sa votati miscarea populara si pe presedinte Traian
4
8
Eu am vazut la raft si o data un produs cu trei preturi diferite lipite pe el sau acelasi produs la preturi diferite si nu o data, la raft fata de casa de marcat.
5
2
Nu. E altul.
0
0
E plin tare sistemul de Nitoi. Marea majoritate sunt ca Cristinel. Au in cap doar banu murdar si masini straine.
13
0
Spui politist spui tot!!!
12
6
loool cat timp m-am gandit si eu la metoda asta! sa furam hotii zic...intelegeti? furam burghezia fututa daca putem
4
1
Sa fii politist,atat te duce bila
14
8
este urit da daca nu a schimbat el eticheta si a facut altcineva asta??
4
7
Este vorba de Relu Macovei ?
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108