REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ce i-a PROVOCAT subit MOARTEA Mihaelei GALANI!

Ce i-a PROVOCAT subit MOARTEA Mihaelei GALANI!

Replica API 5 ianuarie 2022 | 00:34 21717

Moartea fulgerătoare a antreprenoarei Mihaela Galani a șocat întreaga comunitate din Constanța. Părinții tinerei sunt înmărmuriți de durere, mai ales că, în urmă cu 10 ani, și-au mai pierdut un fiu, fratele geamăn al Mihaelei Galani, care s-a stins tot la o vârstă fragedă. Rudele, apropiații, prietenii și colegii s-au strâns marți, 4 ianuarie, la căpătâiul Mihaelei, pentru a-i aduce un omagiu.

Potrivit informațiilor noastre, Mihaela a fost găsită în mașina sa, inconștientă, pe data de 3 ianuarie. A fost transportată la spital, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ea, fiindu-i declarat decesul.

Mihaela avea probleme de sănătate încă din copilărie!

Potrivit apropiaților, aceasta avea probleme de sănătate de mică, iar în urmă cu ceva timp se tratase în străinătate. Aceasta suferise și un transplant de rinichi în urmă cu 10 ani la Paris, urmând să mai aibă o operație în anul 2021. Dar, din motive necunoscute, intervenția nu a mai avut loc. De câteva zile, Mihaela se simțea rău.

Cei care o cunoșteau spun că transplantul părea să fi fost un succes, însă, din păcate nu a fost așa.

Precizăm că Gemelli Shoes, fondat de părinții Mihaelei, este un business de pantofi croiți manual, în România, cu forță de muncă autohtonă si după modele locale. În acest moment produsele Gemelli se găsesc în Constanța, Brăila, Sibiu, Cluj si Oradea. De la moartea Mihaelei, lumânările ard continuu în fața magazinului.

Mihaela Galani a fost studentă în cadrul Universității Ovidius din Constanța.

,,Motorul echipei Gemelli, Mihaela Galani, s-a stins astăzi (n.r. 3 ianuarie 2022) din viață. Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu știm când vom reveni! Mulțumim pentru înțelegere!”, a fost mesajul postat pe pagina Gemelli Shoes.

.

”La ultima dializă împreună mi-ai dat o adevărată lecție de viață...„

"Nu pot să cred! Vorbele tale o să-mi rămână mereu întipărite în minte și în suflet!!! La ultima dializă împreună mi-ai dat o adevărată lecție de viață spunându-mi că oamenii din jurul tău sunt adevărații oameni bogații fiindcă au cel mai de preț lucru....ci anume SĂNĂTATEA! Mi-ai spus atunci că dacă voi pleca la drum cu omul iubit lângă mine și ne vom sprijini unul pe altul vom putea realiza orice . AI AVUT DREPTATE!!!Nu pot să-ți spun Dumnezeu să te ierte pentru că nu ar avea pentru ce ....pot să-ți spun doar drum lin printre îngeri și alături de fratele tău", este mesajul unei persoane din anturajul Mihaelei Galani.

Va fi înmormântată miercuri

Marți, 4 ianuarie,la ora 18:00, Mihaela a fost dusă la Arhiepiscopia Tomisului, acolo unde va avea loc și slujba de înmormântare miercuri, 5 ianuarie, după care va fi condusă la locul de veci.

L.I., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine punctat, au inceput sa apara mortile subite, chiar si la tineri, vezi si cazul celui mort intre rasnov si bran.
1
2
mARN incepe sa si arate eficienta.
8
20
face umbra pamantului degeaba
6
16
Asa ... si ?
5
22

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108