REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Ce-i poate pielea lui Rafaelo? Ce spune Vulpița

Ce-i poate pielea lui Rafaelo? Ce spune Vulpița

Replica API 24 iunie 2020 | 00:00 912

Încurcate-s Căile Domnului în trioul Vulpița-Viorel-Rafaelo. În ediția de vineri a emisiunii prezentată de Mirela Vaida a apărut o scrisoare pentru Viorel, în care acesta era informat că soția lui, Vulpița, și artistul Rafaelo formează un cuplu. Nu se știe cine a fost cel care a făcut o asemenea afirmație.

Expeditorul scrisorii afirmă că tot ce spune este adevărat. Ba mai mult, susținea că este cineva din preajma lor, dar nu a vrut să își dea numele. ”Sunt cineva din platou. Veronica trăiește cu Rafaelo. Vine la ei acasă, îl minte pe Viorel că face cântec cu el, dar de fapt trăiesc amândoi. Până și Viorel a observat că o duce cu mașina peste tot. Are bani mulți și de când trăiește cu el, îl urăște pe Viorel”, este o parte din scrisoarea primită de către soțul Veronicăi.

Dacă este adevărat sau nu, probabil, se va afla în edițiile viitoare ale emisiunii, altceva însă ar trebui să pună pe gânduri pe tânăra de la Blăgești.

Vulpița știe ce-i poate pielea lui Rafaelo în amor? Ei bine, se pare că NU, pentru că altfel s-ar gândi de două ori înainte de a face vreun pas greșit! Astfel, este de amintit faptul că Rafaelo își părăsește iubitele fără remușcări, dacă nu îi mai convine ceva. Așa s-a întâmplat și cu Andreea de la Puterea dragostei, tânăra cu care a format un cuplu în emisiune. După o perioadă în care au fost împreună, cântărețul a renunțat la relația lor, motivând că a fost...trădat. ”Nu ne potrivim, nu pot să o mint, nu vreau să o amăgesc. Nu simt asa ceva puternic pentru ea, nu e genul meu de femeie, nu simt flacără aceea...În plus, m-a și dezamăgit cu faza cu fostul iubit, a vorbit pe video cu el 18 minute. Mi s-a părut aiurea, i-am spus acest lucru și mamei ei”, și-a justificat atunci decizia Rafaelo în fața lui Bogdan Mocanu, potrivit wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272