REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ce îl leagă pe Orlando Teodorovici de Constanţa! Iată ce firmă a înfiinţat şi cu cine, înainte să devină ministru

Ce îl leagă pe Orlando Teodorovici de Constanţa! Iată ce firmă a înfiinţat şi cu cine, înainte să devină ministru

Replica API 14 mai 2018 | 22:12 974

Ca să vezi ce mică e lumea!

Ca să vezi ce mică e lumea!

Orlando Teodorovici

Fosta şefă a Autorităţii Naţionale pentru Turism, în prezent administratorul public al judeţului Constanţa şi membru în Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Porturile Maritime Constanţa SA (la care se adaugă şi C.A..-ul Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu), Mirela Matichescu are un iubit pe cale să devină la fel de celebru ca şi ea.

George Răzvan Micu a intrat în atenţia opiniei publice cu „afacerea” Mackerel – adică acel sector de plajă din Mamaia Nord în vecinătatea căruia a fost organizat anul trecut un eveniment finanţat cu bani de la Consiliul Judeţean Constanţa. S-a speculat atunci că evenimentul a avut loc cu intenţie lângă plaja Mackerel deoarece firma cu acest nume este deţinută de George Răzvan Micu şi Nicoleta Micu.

Acest comentariu a fost combătut imediat: apropiaţii Mirelei Matichescu au declarat că şefa judeţului Constanţa nu mai formează un cuplu cu George Răzvan Micu. Chiar şi aşa, una dintre firmele în care figurează ca asociat George Micu încă funcţionează la adresa de domiciliu a Mirelei Matichescu. Între timp, se pare că cei doi s-ar fi împăcat (probabil până la următoarele „bârfe” legate de afaceri!).

Oricare ar fi situaţia, de dată recentă a atras atenţia o nouă firmă înfiinţată de Micu. Motivul: partenerul de afaceri este unul extrem de cunoscut; ani la rând a frecventat cluburile din Mamaia, a devenit parlamentar, a ţinut o strânsă legătură cu partenerul de afaceri al fratelui senatorului Nicolae Moga şi aşa mai departe. Scurtăm prezentarea şi oferim numele: Orlando Teodorovici, devenit între timp ministru de Finanţe.

Firma celor doi – Teodorovici şi Micu – se numeşte TMC Romteam Business SRL, a fost înfiinţată pe data de 7 martie 2017, iar deocamdată nu a depus vreun bilanţ contabil. Se prea poate ca Teodorovici să fi pus momentan afacerea în stand-by, având în vedere responsabilitatea unui minister atât de greu cum este cel de Finanţe. De menţionat că TMC Romteam Business SRL are ca obiect de activitate “servicii de support pentru învăţământ şi consultanţă”.

Alexandra CUCU

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/fostul-ministru-teodorovici-blocat-in-nameti-intre-tulcea-si-constanta-ce-a-facut-pana-au-venit-salvatorii-304027/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dna ia tras o lu ma ta
0
0
Bravo lor !
2
1
Sugi castravetele ! Sa-ti fie rusine ! Urat !
3
0
ia tras-o lui mirela in 2 cu gigolo george
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614