REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ce l-a DETERMINAT pe JANDARMUL de la CERNAVODĂ să se ÎMPUȘTE

Ce l-a DETERMINAT pe JANDARMUL de la CERNAVODĂ să se ÎMPUȘTE

Replica API 10 martie 2021 | 23:18 8563

S-a dat alarma dis de dimineață la Centrala Nucleară, după ce un jandarm s-a împușcat în cap, imediat după ce a intrat în post. Medicii încearcă să-l țină în viață, acesta fiind transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean Constanța.

Dar ce l-a determinat pe jandarm să se împuște. Se pare că avea probleme familiale, acesta fiind în proces de divorţ. Deși a fost testat psihologic în luna septembrie 2020, nimic nu a dat de bănuit că ar suferi de depresie.

Potrivit colonelului Nicolae Dan, de la Unitatea Specială de Jandarmi Cernavodă, jandarmul se afla în proces de divorț.

colonel Nicolae Dan

”Activa în cadrul unității din anul 1999, având trei misiuni internaționale la activ. În această dimineață, în momentul intrării în post, nimic nu dădea de bănuit că ar fi putut comite această faptă. A mers într-o încăpere separată și s-a împușcat cu pistolul din dotare. Era în plin proces de divorț, a fost consiliat de psihologul unității și dădea semne că era bine”, a declarat, pentru Replica, colonel Dan Nicolae.

Iată ce spun reprezentanții Jandarmeriei Cernavodă

,,Marți 09 martie, la ora 7:47, un subofițer al Unității Speciale 72 Jandarmi Protecție Instituțională Cernavodă aflat în serviciu a folosit pistolul din dotare provocându-și o rană la nivelul capului.

Imediat, colegii au anunțat producerea evenimentului. Militarul, în vârstă de 43 de ani se afla în serviciu la Centrala Nuclearoelectrică Cernavodă și a fost transportat de urgență la o unitate medicală, în stare gravă, cu un elicopter SMURD.

În momentul de față nu se cunosc cauzele care l-au determinat pe colegul nostru să recurgă la un asemenea gest. A fost declanșată o anchetă de către unitatea de Parchet competentă.

Subofițerul, cu o vechime în serviciu de peste 21 de ani, are la activ trei misiuni internaționale, iar la ultima evaluare psihologică, din luna septembrie a anului 2020 a fost declarat apt.”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții Jandarmeriei Cernavodă.

Citește și:

Virgil STOIAN, A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
IQ intre 70 si 90, media de la astia.
1
1
Tu esti una la un mili-mili_on, mili-mili-on, mili-mili-on.
2
0
Ce era ....? Colonel sau subofiter...??!!
4
1
.Multe persoane sunt dependente de partenerul toxic si conduse ca pe papusi pana la lipsa de incredere ,nesiguranta ,etc. Iar unii din acei parteneri care conduc si distrug au vieti paralele
16
0
Ia zi ma pisatule profesionisti la ce?La aruncatul cu bulanul in capul cetatenilor furati de guvernanti.Hai sictir bai cacat securist
12
7
Bine ca s-a impuscat numai el si nu si-a omorat nevasta si copiii. Asta a vrut asta a facut.
11
2
Ca i-ai pus coarne acestui papagal plimbandu-ti uterul pe alte meleaguri
7
3
Nu stie nimeni ce este in sufletul omului,asa ca nu mai judecati
11
5
Deci omu avea scandal cu nevasta, a divortat si, cum era el asa, a ajuns la concluzia ca e mai bine sa si puna capat zilelor desi are un copil minor, conform TV. Mare branza, a divortat. De parca ar fi primul pe lumea asta care divorteaza.. Fosta nevasta e bine merci. E de 10 ori mai puternica si mai echilibrata decat el.
22
0
Da este adevarat este un eveniment nefericit dar ar trebui tras un semnal de alarma cel putin cand acesti oameni pleaca cu arma la spate spre cazare unu din ei ar putea sa faca prapad
16
0
nu mai comentati aiurea, la acea unitate sunt oameni profesionisti, a fost un incident nefericit care tine de o stare de moment a fiecaruia csre nu o poti controla nici cu o mie de testari psihologice.Sa il ajute Dumnezeu!
11
9
Pentru 9 mar 13:27. Grasul ala e colonel dar nu are 36 de ani mai porcusorule, am lucrat cu el in urma cu multi ani si atunci era capitan, deci, are si varsta necesara si vechimea necesara gradului de colonel, si este inca unul de isprava, nu ca tine care zici ca ai facut armata prin 1985 si acum habar nu ai pe ce lume traiesti, lasa-l in pace pe dl colonel, merita respect.
10
13
De ce atatea desfasurari de forte elicopter smurd ambulante asistente in halate albe medici haine solda babana asigurari medicale pensie speciala pentru un sinucigas L as fi lasat cu creierii imprastiati ca pe Coana Leana in 89 la Targoviste Un stat condus de barbati cu cojones ar trebui sa se implice in recuperarea tuturor acestor costuri de la mostenitorii unui individ care nu a meritat atata atentie din partea Romaniei Sigur se vor trezi unii cu propunerea sa ii facem o statuie eroului rapus de lipsa de vagin magic
9
8
sa-l pupi in...KUR...pe grasul falcos...numai de la 1 mm...bafta sa ai..
8
13
stiti vre-un caz de militar care sa nu fi luat testul psihologic??? nu cred sa existe vre unul in toata istoria romaniei
15
2
de operatiuni raman cu sechele toata viata din cauza socurilor prin care trec,paznicii astia de la jandarmeria protectie instutionala !! au evenimente in familie si se sinucid una doua !psihologic care ar fi incarcatura? timp liber, femei sunt, bani frumosi , bautura cata vrei!
5
8
cei care comenteaza cuvinte urate despre situatia omului sa se abtina , Dumnezeu e sus si va poate lovi oricand !!!
17
8
Cum pula mea a ajuns falcosul ala colonel la 36 de ani ? Cand faceam eu armata prin 1985 ... coloneii aveau par alb pe cap si etatea de cel putin 50 de ani ! Cu putzoi din astia din MAI nu ne mai miram ca infractorii le taie gatul oamenilor nevinovati ! In randul lucratorilor operativi din MAI exista fenomenul de depresie ! Pizdele psiholoage angajate ofitarese din surse externe si care iau o carutza de bani se rezuma doar la un control psohologic sumar facut o data pe an ... asa in dorul lelii ! Au pizdificat MAI-ul ! Sa dea DUMNEZEU ca militarul jandarm sa scapecu viata !!!
35
8
Sa ii ajute bunul Dumnezeu sa scape cu viata
20
4
In viata ai si perioade grele in viata personala ----psihologul trebuia sa-i faca testul anual si poate ar fi depistatsi ceva probl personale-----ii uram sanatate
24
3
ii venise dosarul de pensionare si s-a speriat de durata pensiei si de marimea ei,dar poate se repara
9
37
Cretinule!
32
9
O pensie nesimtita mai putin . Paguba mare, ca sluga statului mafiot si-a bagat un plumb in ce avea mai prost !
8
56

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108