REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
14° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Ce l-ar întreba Florin Piersic pe Dumnezeu, dacă ar fi între patru ochi

Ce l-ar întreba Florin Piersic pe Dumnezeu, dacă ar fi între patru ochi

A.F. 26 aprilie 2024 | 00:00 230

Florin Piersic și-a deschis sufletul și a povestit una dintre întâmplările din viața lui care l-au marcat cel mai mult. În urmă cu mulți ani, actorul și-a pierdut sora de 15 ani pentru totdeauna.

Ce l-ar intreba Florin Piersic pe Dumnezeu, daca ar fi intre patru ochiFlorin Piersic

Lucica avea doar 15 ani atunci când a murit înecată, în timp ce încerca să salveze o colegă de la înec în Prut. Momentul pierderii surorii a fost devastator pentru Florin Piersic, care își amintește și acum cât de greu a fost acea perioadă pentru el.

Florin Piersic a mai povestit și cu alte ocazii care e marea dramă a vieții lui. A pierdut-o pe Lucica cu doar trei zile înainte de a împlini 15 ani. „Dragii mei, trebuie să vă spun neapărat!”, și-a început actorul trista poveste.

„Lucica noastră s-a întâlnit cu părinții mei acolo, în Rai?”, s-a întrebat Florin Piersic.

Actorul a dezvăluit ce l-ar întreba pe Dumnezeu, dacă ar fi între patru ochi cu el

„Dacă aș fi între patru ochi cu Dumnezeu, L-aș întreba un singur lucru. Lucica, sora mea, care la trei zile înainte de a împlini 15 ani s-a înecat în Prut, dorind să salveze pe colega ei de bancă care striga «Ajutor, ajutor!». Toți au fugit de acolo, doar sora mea a rămas. Îmbrăcată, a sărit după ea. Pe acolo trecând un om, îi știu numele, a sărit în apă, prima pe care a pus mâna a fost Doina Puha, fata generalului Puha, colega de bancă a surorii mele…

Când a sărit a doua oară, după sora mea, n-a mai găsit-o… La 4 kilometri, niște pescari au găsit-o plutind. Dragii mei, trebuie să vă spun neapărat! Cea mai mare durere a părinților mei și a mea, cu timpul, a fost pierderea Lucicăi, care era sufletul lor. Aș vrea să-L întreb pe Dumnezeu: Lucica noastră s-a întâlnit cu părinții mei acolo, în Rai?”, a spus marele actor în timpul unui spectacol.

Drama cu care a fost nevoit să trăiască Florin Piersic și-a pus amprenta pe existența sa. „Cea mai mare durere a părinților mei și a mea, cu timpul, a fost pierderea Lucicăi, care era sufletul lor”, a mărturisit actorul, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212