REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ce le-a spus Speak fanilor despre ruptura care s-a produs între el și Flick

Ce le-a spus Speak fanilor despre ruptura care s-a produs între el și Flick

Replica API 1 martie 2021 | 00:00 1713

Încă o prietenie din showbiz-ul autohton a ajuns la final. De data aceasta vorbim despre legătura dintre Speak și Flick. Cei doi erau cândva cei mai buni prieteni, însă acum totul a devenit o amintire, despre care iubitul Ștefaniei le-a spus fanilor un singur cuvânt, scrie spynews.ro

Speak și Flick formau una dintre cele mai nebune relații de prietenie din rândul persoanelor publice, făcând deliciul tuturor cu farsele și provocările pe care și le făceau reciproc, dar și cu imaginile pe care le publicau de prin vacanțe ori de pe la vreo petrecere.

Deși în urmă cu câțiva ani erau nedezlipiți unul de celălalt, ba chiar și Mihai Bendeac li se alătura nebuniilor, acum fiecare a ales să meargă pe drumul lui.

Speak și-a făcut noi prieteni și s-a logodit cu Ștefania în urmă cu mai bine de un an, eveniment ce a avut loc în timpul emisiunii ”Asia Express”, iar prezentatorul de radio a așteptat cât a așteptat, iar acum se declară un bărbat însurat, căci fosta ”Miss Planet” l-a cucerit iremediabil.

Replica lui Speak despre ruptura prieteniei dintre el și Flick

Deși nu au mai publicat nici măcar o fotografie cu ei împreună, ultimele fiind făcute publice de coprezentatorul ”Chefi la cuțite” în anul 2019, fanii celor doi, cărora le făcea plăcere să îi vadă împreună, încă nu au dat nimic uitării și au rămas la fel de curioși.

Astfel că acum, cel care nu a mai suportat așteptarea, sperând că ruptura dintre cei doi să fie doar una de moment, printr-o întrebare pe Instagram, a dorit să afle de la artist ce s-a întâmplat cu prietenia dintre el și ”Domnul Rimă”.

Însă, deși internatul abia aștepta să primească un răspuns satisfăcător, logodnicul ”Libelulei”, scurt și la obiect, discret ca de fiecare dată atunci când în prim-plan este viața sa personală, și-a dezamăgit fanul. Vedeta a mărturisit că niciodată nu va dezvălui ce a adus la ruptura prieteniei dintre el și Flick, ce părea a fi una foarte solidă și sinceră.

”Când faci un storytime sau ne spui ce s-a întâmplat cu prietenia dintre tine și Flick?”, a fost întrebarea internatului, urmată imediat de răspunsul artistului: ”Niciodată!”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iar faceti celebri toti oparitii pensati pe glezne .Cine mama dracu sunt si indivizii astia ?
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367