REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Joi, 20 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6766
36.4° Constanța Joi, 20 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6766
 

Ce lucrări edilitare sunt programate în această săptămână la Constanța

Ce lucrări edilitare sunt programate în această săptămână la Constanța

Replica API 2 noiembrie 2021 | 23:58 2201

Planificarea lucrărilor este corelată cu evoluția condițiilor meteo. Pe bulevardul Mamaia, continuă lucrările de reabilitare a trotuarelor pe tronsonul delimitat de strada Prelungirea Bucovinei și strada Patriei. Bordurile noi și pavelele moderne îmbracă suprafața pietonală. De asemenea, pe tronsonul menționat se reabilitează zona carosabilă. După finalizarea lucrărilor de frezare, se va turna asfalt.

Traseele pietonale de pe strada Remus Opreanu, zona delimitată de Comandamentul Flotei și intrarea în Portul Tomis, sunt reamenajate cu dale de granit. În același timp, se reabilitează infrastructura pietonală din parcul Tomis II. Bordurile deteriorate sunt demontate pentru a fi înlocuite cu unele noi.

Proiectele de reconfigurare urbană de pe aleea Lupeni este în curs de finalizare. Se îmbunătățesc condițiile de acces pietonal.

În zona Dacia, continuă lucrările de recondiționare a carosabilului pe aleea Magnoliei și pe strada Pictor Nicolae Grigorescu.

O nouă parcare este în curs de amenajare pe strada Sergent Nicolae Grindeanu, la intersecția cu strada Narciselor. Se refac suprafețele în etapa premergătoare asfaltării.

Pe strada Posada și aleea Drăgaica din cartierul Baba Novac, terenul este pregătit pentru asfaltare. Se intervine și pe strada Teleajen, unde se execută lucrări de excavare.

Pe strada Lebedei din Portul Tomis, se lucrează la amenajarea unui sistem pentru drenarea apelor pluviale. Trotuarele sunt reconfigurate pentru a fi creată infrastructura necesară pentru colectarea apei.

Lucrările de igienizare a spațiile verzi din aliniamentele stradale se extind în cartierele orașului.

Pentru siguranța participanților la trafic, se montează indicatoare de informare și se recondiționează echipamentele de semaforizare în toate zonele din oraș. Se aplică marcajele rutiere la trecerile de pietoni și în parcările asfaltate.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu se mai pune pavele pe blvd Mamaia de mai bine de 2-3 luni.....dc????? borduri mai sunt sunt dar pavele nu
1
0
Mm pavele ioc
0
0
Se sapa peste tot in mare fuga pentru a incasa avans la lucrari ,apoi sunt parasite si se sapa de zor in tot orasul .Inteligent lucrat
5
0
Cam blocat orasul, lucrari incepute si lasate aiurea.... Segmentul de pe Lapusneanu de ce e lasat de izbeliste? de ce se sapa peste tot si raman lucrarile blocate luni de zile?
6
0
pe cele vechi cind le terminat ca e plin de santuri si restrictii orasul.
8
1
Ati rupt tot orasul dava dracu
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
324412253819
5/49
271712293632
joker
24193722616