REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.8° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.8° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Ce mari au crescut gemenele Valentinei Pelinel! Seamănă leit cu tăticul Cristi Borcea

Ce mari au crescut gemenele Valentinei Pelinel! Seamănă leit cu tăticul Cristi Borcea

Replica API 29 octombrie 2019 | 18:52 392

Valentina Pelinel

Foto: arhivă personală

Valentina Pelinel este o femeie împlinită. Cei trei copii pe care îi are cu Cristi Borcea o fac să se învărtă ca titirezul de dimineaţă până seara pertru a le face toate poftele. Agitaţia din jurul lor o ţin în formă. De atfel, frumoasa blondă, fostă fotomodel, a ajuns la silueta cu care urca odinioară pe podium.

Fotomodel cândva celebru, Valentina Pelinel (38 de ani) este într-o formă fizică de invidiat. Blonda pare neschimbată după ce i-a dăruit trei moştenitori afaceristului Cristi Borcea (49 de ani). E clar că pe lângă sport şi o alimentaţie sănătoasă şi faptul că este mereu în priză pe lângă cei mici o ajută să aobă o siluetă de manechin. Cghiar dacă meseria de mămică e obositoare atunci când ai acasă trei copii mici, valentina este recunoascătoare divinităţii pentru pruncii ei.

"Copiii sunt cea mai mare binecuvântare din viaţa noastră", a notat doamna Borcea ]n dreptul unei imaguini cu cei trei micuţi ai săi. Pe 8 iunie 2016, ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian (3 ani), iar pe 1 martie 2019, familia s-a mărit cu gemenele Indira Maria şi Rania Maria (8 luni). Obişnuită cu un stil de viaţă sănătos, Valentina a reuşit în ambele sarcini să se menţină într-o formă bună.

A mâncat cumpătat şi a continuat să facă sport, chiar dacă a adoptat un antrenament special pentru gravide.Valentina Pelinel a născut singură, după ce soţul ei, Cristi Borcea (47 ani) a fost iar încarcerat la începutul lunii februarie. Verdictul de 5 ani de închisoare a fost dat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar decizia este definitivă. În acest timp, Valentina Pelinel îşi vede mai departe de viaţă şi încearcă să fie pentru cei trei copii ai ei şi ai lui Cristi Borcea şi mamă, şi tată.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ne intereseaza idioata asta. S-a cuplat cu un tigan.
4
0
Seamana pe naiba, copilele par a avea frunti mai late de un deget.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272