REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
17.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Ce mașini de lux conduc Lino Golden și Mario Fresh

Ce mașini de lux conduc Lino Golden și Mario Fresh

Replica API 17 aprilie 2020 | 00:00 3434

Mario Fresh

Sunt talentați și toate piesele lor se află în topurile muzicale. Mai mult, sunt foarte buni prieteni. Este vorba despre Radu Cârstea alias Lino Golden și despre Mario Gălățeanu sau Mario Fresh, pe numele lui de scenă, ambii aflați sunt aripa protectoare a lui Alex Velea. Cei doi au fost solicitați atât în concerte, alături de gașca lui Alex Velea, de la "Golden Boy Society", cât și în reality-show-urile de supraviețuire, unde s-au descurcat onorabil, scrie click.ro.

Zilele trecute, Mario Fresh (20 de ani) a lansat piesa "Ne mințim", iar Lino Golden, colegul lui, care a dat lovitura cu melodia "Panamera", este din nou în topurile muzicale, cu piesa "Dau Moda", în colaborare cu Jador. Amândoi sunt și îndrăgostiți lulea, Mario e topit după Alexia Eram, iar Lino s-a logodit de curând cu Andra Ghinea. Cei doi tineri au câștigat enorm din activitatea muzicală, atât de mult încât să-și permită case și mașini scumpe. Și reality-show-urile le-au adus sume imense, zeci de mii de euro. Mario Fresh a fost concurent în 2019 la Exatlon, de la Kanal D, iar în octombrie a acceptat să apară la "Asia Express", ediție difuzată în prezent. Și Lino Golden a acceptat anul acesta să participe la "Survivor: România", de la Kanal D, unde a rezistat câteva săptămani.

Anul trecut, în vară, solistul și-a vândut mașina Porsche, cu 20.000 de mii de euro, și și-a luat un alt autoturism, un Mercedes C Cabrio, care costă 55.000 de euro fără opțiuni. Și Mario Fresh și-a cumpărat un BMW, în valoare de 30.000 de euro, pe care și l-a achiziționat la revenirea din reality-show. Băieții au menționat pe conturile sociale că și-au îndeplinit visele, odată cu cumpărarea acestor autoturisme. "Le folosesc pentru mers la concerte, la filmări, atunci când merg la studioul de inregistrări și la întâlniri. Din păcate, acum băieții ies foarte rar, mai mult pentru a rezolva mai multe probleme. Mai fac poze cu bijuteriile lor din față casei și se mândresc cu ele.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate batjocuri.Se potrivesc insa manusa handicapatilor astia doi, un tigan si-un moldovean, mai rau nu se poate.
2
0
Cine-i asculta pe coloratii astia ?
3
0
hauritu si cu proaspatu .bravo ma ca faceti toti prostii celebri daca visele lor sunt sa conduca troacele alea .bine ca nu salveaza stratul de ozon si balenele de la polul nord oparitii astia
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272