REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ce meserii au, la bază, parlamentarii din Constanța!

Ce meserii au, la bază, parlamentarii din Constanța!

Replica API 23 mai 2022 | 00:05 8652

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mi-am pus slugile Pruiu si Marinica sa manance cacao
1
0
Pruiule, sluga lui Melix, iar te mananca limba
0
1
Tutuianu cel mai hot din toti, abia asteapta sa-si deschid a taraba cu mici cu fina-su Caracostea la Salonul expozitional.Au chioscuri in Delfinariu pe o chirie de doi Lei si fac evaziune de zeci si sute de mil Ioane in conditiile in care orice spatiu se inchiriaza cu mii de euro. Fostul sef al Cjc sta in Delfinariu pe o chirie de 100 de euro lumea-I prosta cand IL voteaza pe excrocul A**a de Tutuianu
2
0
Avocat barou tulcea.la constanta in barou se facea curatenie in perioada examenelor cu tatal director.un talentat.
0
0
ador poola lu sotu - sunt experta
0
1
Meseria lui Tutuianu ar trebuie sa fie....." inventarea unei noi clase de a 5 a " la Colegiul National Mircea Cel Batran, in afara celor 3 clase normale....Asa chiar daca ia picat cu Brio feciorasul Andrei " a intrat la clasa inventata politic" de taty si de alti " pilosi" .****a nu uitam ca in acea clasa este si " fetita" a carei mama " a manjit" numele CNMB cu 5000 euro trasferul faimos....stie foarte bine despre cine este vorba...o mare doamna Tanta.Restul e CanCan.
1
0
Sunt mitrofan raluca zisa si p******a de la regia de drumuri depozit de sperma care face sex oral la barbati mai ales lu petre sotu , nu va suparati pe mine mi au placut mult poolile si din acest motiv fac mooie .
1
0
incurcate sunt caile domnului si nu au nici indicatoare
0
0
Sunt cristi candidatu zis curist-ul. Nu va suparati pe mine, mi-a placut mult baietii si din acest motiv am plecat de la rajdp, unde eram paznic, pe tir in europa. Acolo noaptea mai fac un ban in plus prin intermediul c******.
0
0
Va rog daca mai vreti sa citim cotidianul Replica sa prezentati doar oameni cinstiti care muncesc in diferite activitati precum agricultura,industrie,comert,horeca,etc.Nu mai faceti reclame la pesti,interlopi,curve,manelisti,politisti, justitiari impotenti si banditi care sug sangele romanilor.
1
0
exact partidele dupa 90 au introdus in functii numai golani si hoti fara nici o scoala si fara nici o pregatire
0
0
derbedei care deabia leaga doua vorbe,fara cultura si educatie.
2
0
nua a facut NIMIC pentru constanta , nu a auzit nimeni nimic de ea sta degeaba in partid o nulitate totala
2
0
Te plimbi precum gasca prin apa si nu se lipeste apa de fulgii tai.Ai fost si esti degeaba nu ai facut nimic ptr dobrogeni.Doar interesele si buzunarale tale.Toti din acest grup sunteti pentru interesele persoanele.
1
0
meserie zero un hot si o jigodie
0
0
turnator inca de pe bancile liceului dovedit si secretar utc pe marina , unde plm a fost cdt nave razboi...!?!
1
0
alt analfabet care se plimba degeaba pe la regia de drumuri si poduri si vine degeaba la munca
0
0
meserie 0 , a**a este meseria lui 0 .
0
0
ce fata de oier are
0
0
a**a este o nulitate , nu are nici o meserie nu a facut nimic nici in partid , era s**b si la scoala invata p***t si se lua in gura cu profesorii , a avut multe probleme in concluzie un derbedeu care a stiut sa va pacaleasca pe toti
0
0
despre Bouceanu de ce nu spuneti ce a fost, ce pregatire a**? e ceva de rusine?
0
0
eu m****s c****u care stau degeaba la regie si iau bani degeaba eram hotul lui lungoci care si a**a era un neica nimeni pe la regie facea salarii numai la prietenii lui venea cand vroia el la munca si nu facea nimic un incompetent total si era si arogant hot si nu ii placea munca iar eu m****s c****u care nu stiu sa fac nimic stau degeaba in continuare si va iau banii
0
0
Stelica este fruncea, pentru ca a fost un avocat de renume, cu multe procese de care nici nu am auzit, doar ca l a pupat in ruc pe Mezeriche si i a mai scapat si lui, mai un proces de rahat, mai o garsoniera, etc. A incercat si el sa se descurce cum a putut. Acum, face pe fata mare si pe luptatorul cel mai dur impotriva coruptiei si a nelegiuitilor din aceasta tara. Mars mai papagalule guraliv si impostor!
0
0
Aici sunt banii d-tra ! Toti Constanteni si Cin stiti , dar mai ridica un pic im po zitele .
1
0
Adica incompetenti, " bazati " pe relatii , nimic deosebit..doctorate, limbi straine, excelenta in afaceri...
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614