REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ce METODĂ de a păcăli controlorii RATC au descoperit constănțenii! VIDEO

Ce METODĂ de a păcăli controlorii RATC au descoperit constănțenii! VIDEO

Replica API 23 martie 2019 | 03:44 893

Atenție la aplicațiile false pe care le puteți descărca pe telefonul mobil. O astfel de metodă de a păcăli controlorii din autobuzele Regiei Autonome de Transport în Comun a fost descoperită în cursul zilei de astăzi. Doi tineri au prezentat echipei care verifica biletele un cod generat de un telefon mobil cu sistem android. Numai că, în momentul în care codul a fost scanat cu aparatura aflată în dotarea controlorilor, s-a descoperit că totul este un fals.

Conducerea RATC face precizarea că nicio altă aplicație în afară de cea disponibilă la numărul de telefon 7475 nu este valabilă, în niciun sistem de operare al telefoanelor mobile. Puteți obține biletul electronic care generează un cod, doar dacă trimiteți un SMS la numărul de telefon 7475. Veți primi imediat un cod de confirmare, precum și ora până la care este valabil biletul de călătorie.

O călătorie costă 1,5 lei, în timp ce amenda poate ajunge până la 500 de lei.

Video:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ha hi ha hi ha hi ha !?!?!!?
0
0
autobuze de cct. nu le dau doi ani de viata.vor cadea cutiile de viteza
3
2
Primarul de la robinet care ne tot prosteste cu transportul lui in comun. Chiar si cu cacaturile alea de diesel cumparate rusinos pe datorie as merge daca n-ar fi pline de tigani si dubiosi. Iar cu tiganii si dubiosii e chestiune de operatiune si management urban, notiuni complet straine lui. Asa ca sa mearga el zi de zi, luni de zile , cu autobuzele lu'peste si ma bag si eu, poate. Lake lash si mincinos, cu apa lui de la robinet cu tot. Sa vina macar o data pe strada mea, sa stam de vorba cu oamenii si sa-l filmez si nu-I va mai trebui Primarie ever.
2
0
Tiganii si turcimea rroma sunt cei mai avantajati ei nu composteaza nimic niciodata de cand se nasc si pana crapa ..in 30 nu am vazut nici un individ sa composteze un bilet macar ..circula in grupuri organizate cum doresc si cand doresc ..romanul fiind idiot plateste si ptr. acesti carturari etc.
24
0
Ce nasol ca trebuie sa platim bilet.... Sclavii de la ratc trebuie sa munceasca pentru noi boierii. Nu-i asa? De i-am vedea pe smecherii astia care nu platesc sa munceasca si ei pe gratis.
6
2
In Istanbul nu este chiar cum spui.Iei un card pe care il incarci cu o suma de bani si inainte sa ajungi pe peron sau scuar il introduci si ti se permite accesul,ceva in genul.metroului din Bucuresti.In Olanda,controlorii stateau la usi inainte de urcarea in tramvai!
6
0
excellent !
2
0
In turcia plata se face la sofer,care dupa ce incaseaza banii,scaneaza cate bilete a dat,la fel si cei care au abonamente,le scaneaza la urcaee,si in plus,autobuzele sunt dotate si cu camere video
7
1
Da controlorii imprena cu politia locala i-si fac piata in timpul programului de la kaufland. Pastia nu-i vede nimeni.
8
4
sa va dau.muie ratc
10
9
moarte tiganilor !
21
0
Fa dracu taxarea pe la sofer si nu mai platesti o hoarda de controlori,nu mai merge nimeni gratis, arata abonamentul la sofer, camera pe el, sa nu isi traga banii, bilete sa poata lumea cumpara lumea bilete la orice ora si nu mai ai nevoie de politisti care sa mearga cu controlorii,plus ca nu mai platesti o hoarda de oameni aiurea.Dar civilizatia e paralela cu Fagabou si conducerea Ratc, se doreste mocangeala, soferii fura motorina la greu, isi trag leul de la oamenii care circula fraudulos, controlorii accepta o sumain schimbul amenzilor, toatea astea in republica africana Constanta
33
6
Si al de fagabou bucatarul mason nea pacalit achizitionand dricuri cu camere 3d de identificare faciala nu de numarare calatori. In curind vei calatori doar cu CIP in mana sau pe frunte. Jos SATANISMUL. Dacia libera
15
14

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614