REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ce o face pe Andreea Raicu să rămână în țară: „Mi se făcea un dor cumplit de casă”

Ce o face pe Andreea Raicu să rămână în țară: „Mi se făcea un dor cumplit de casă”

Valentina CAMARA 2 decembrie 2022 | 00:00 683

Andreea Raicu are o carieră de succes și a reușit să devină o persoană foarte influentă în țara noastră. Vedeta iubește România și, spune ea, nu s-ar vedea locuind și desfășurându-și activitatea în altă parte.

Andreea Raicu

Fosta prezentatoare TV le-a dezvăluit recent fanilor săi de ce a ales să rămână în țară, chiar dacă a avut de mai multe ori oportunitatea să plece.

Vedeta pe care o cunosc toți românii se mândrește că face parte din acest neam și, spune ea, iubește țara noastră, cu bune și cu rele.

Aceasta călătorește des în locuri la care multe persoane doar visează, precum India sau Bali, unde ar fi putut să se și stabilească, dacă și-ar fi dorit acest lucru.

Totuși, chiar dacă adoră să descopere locuri noi, fostul om de televiziune spune că nu s-ar vedea niciodată locuind în altă țară, pentru că este prea atașată de România și de toate persoanele dragi pe care le are aici.

De asemenea, vedeta este îndrăgostită iremediabil și de locurile din țara noastră, de frumusețea plaiurilor autohtone și de tot ce are România de oferit.

Celebra prezentatoare TV  le-a mărturisit și fanilor săi aceste lucruri, prin intermediul unei postări pe care a făcut-o recent pe contul personal de socializare.

„Nu am plecat pentru că de fiecare dată când stăteam mai mult departe, după o perioadă mi se făcea un dor cumplit de casă, de familie, de prieteni, de căldura oamenilor, de locurile dragi, de viața mea de acasă. Locurile superbe din țară în care mă minunez de fiecare dată cât de frumoase sunt, deschiderea oamenilor și atât de multe care mă fac să o iubesc! Mulțumesc România pentru tot și sper să pot să-ți dau și eu înapoi cel puțin pe cât mi-ai oferit tu”, a scris Andreea Raicu pe rețelele de socializare, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212