REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.2° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.2° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Ce pensie are Maria Ciobanu în Statele Unite ale Americii?

Ce pensie are Maria Ciobanu în Statele Unite ale Americii?

Replica API 8 iunie 2022 | 00:00 1167

Maria Ciobanu, supranumită „Ciorcârlia muzicii românești" trăiește de o bună perioadă de timp departe de Româinia. Are o viață liniștită în Statele Unite ale Americii și nu îi lipsește nimic. Încasează o pensie frumoasă, mai mare decât cea pe care o avea în țara nostră.

Maria Ciobanu are o carieră impresionantă și, decenii la rând, ne-a încântat cu glasul său aparte. Ajunsă la vârsta pensionării, Maria Ciobanu a continut să concerteze atât în țară, cât și în străinătate, nemulțumită fiind de pensia mică pe care o încasa în România. Maria dezvăluia că primea doar 1.200 de lei lunar de la statul român!

„După 40 de ani de muncă am 1.200 de lei. Cam cum aş putea să trăiesc?! Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele?! Cum să trăiesc cu 1.200!", spunea Maria.

Se pare că situația s-a schimbat radical după ce a decis să plece în Statele Unite ale Americii. Nu singură, ci însoțită de partenerul său de viață, Mircea Cîmpeanu. Bărbatul a reușit să obțină cetățenia americană, iar cuplul are în prezent o viață lipsită de griji, fără să se gândească cu teamă la ziua de mâine sau la faptul că nu și-ar putea permite o vacanță.

Maria Ciobanu nu a revenit cu informații noi privind pensia pe care o încasează în Statele Unite ale Americii, însă cu siguranța aceasta este mai mare de 1.200 de lei! Artista locuiește alături de soț și de Camelia Ciobanu Filip, fiica sa, într-un cartier de lux din Los Angeles și se bucură din plin de clima prietenoasă și de vederea la Oceanul Pacific.

Dacă până în anul 2019, Maria Ciobanu revenea frecvent în țară, starea de sănătate fragilă nu i-a mai permis să facă acest lucru la fel de des pe cât și-ar fi dorit, iar artista ezită să zboare cu avionul pe distanțe mari.

În plus, fiica Camelia se asigură că nu îi lipsește nimic. În semn de apreciere pentru grija pe care i-o poartă, solista i-a lăsat o moșternire considerabilă: o vilă în zona Parcului Carol, scrie click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
RUSINE DOAMNA !!!!! SPUNETI PE BUNE CAT LUATI LA NUNTI SI BOTEZURI SI SPECTACOLE???? SI IN AMERICA DIN CE TRAIESTI????CHIAR NU VA ESTE RUSINE ACESTORA CARE VA VAIETATI??? NU AVETI ESPECT FATA DE ROMANII CARE V AU IUBIT !!! TOATE VA PLANGETI SI MARIA DRAGOMIROIU SI MIRABELA SI ALTELE....DAR ZICETI PE FATA CAT LUATI SI NU IMPOZITATI???
1
0
Dar cat ai incasat in viata ta la n***u de ce nu ai platit procentual la pensie.Faceti propaganda,cu ce traesti tu in america.
0
0
hai las-o ! la ce averi a adunat asta ! ce pensie .***a sta in pensie ? ce scoruri avea la concerte ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272