REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ce personalităţi din Constanţa se află pe 'LISTA RUŞINII' publicată de ANAF

Ce personalităţi din Constanţa se află pe 'LISTA RUŞINII' publicată de ANAF

Replica API 9 iunie 2018 | 00:16 2223

Politicieni de frunte, milionari şi interlopi

Politicieni de frunte, milionari şi interlopi

sursa foto: Printerest

ANAF a publicat lista persoanelor fizice cu datorii la bugetul de stat, precum și la asigurări sociale, șomaj și sănătate. Aceasta include 11.128 de cetățeni, fiind luate în calcul sumele mai mari de 15.000 de lei, așa cum apar acestea în evidențele Fiscului la data de 31 martie 2018. Din Constanța, apar pe lista rușinii câteva sute de persoane, cu datorii impresionante. ”Replica” a selectat din cei 11.128 de datornici pe cele mai cunoscute personaje din Constanța, iar suprizele sunt deosebit de interesante. Afaceriști condamnați pentru escrocherii, milionari cu notorietate, interlopi temuți, avocați și notari celebri, politicieni de vârf, foști sau actuali primari- toți s-au reunit pe lista rușinii publicate de ANAF.

Vă prezentăm în ordine alfabetică personalitățile din Constanța și datoriile pe care acestea le au la bugetele de stat, așa cum au fost ele prezentate de Fisc.

Stelian Alexe (afacerist celebru pentru numeroasele escrocherii comise, condamnat la închisoare)- 2.742.649 lei

Nicolae Anghel (primarul comunei Castelu)- 108.403 lei

Deian Geo Iulian Bolboceanu (om de afaceri)- 36.920 lei

Isabela Cristina Bucur (cunoscut avocat, verișoara Mihaelei Borcea, fosta soție a lui Cristian Borcea)- 137.677 lei

Cocoș Băncuță (interlop din Brăila, stabilit în Constanța)- 147.880 lei

Cati Hristu (fostul primar al comunei Cogealac)- 29.131 lei

Hristu Chicheanu (unul din primii milionari ai Constanței)- 17.357 lei

Fănica Constantin (unul dintre cei mai cunoscuți lichidatori judiciari)- 92.396 lei

Nicușor Constantinescu (fostul lider PSD și președinte al Consiliului Județean Constanța)- 329.496 lei

Corina Curutz (avocat)- 110.107 lei

Vasile Cîrjă (afacerist din Eforie)- 345.456 lei

Cătălin Radu Dancu (celebrul avocat al vedetelor)- 2.795.982 lei

Vasile Deacu (executor judecătoresc)- 2.506.735 lei

Virgil Dulea (om de afaceri, patronul casei de amanet Garant)- 330.074 lei

Georgică Giurgiucanu (om de afaceri)- 58.967 lei

Elena Daniela Giurgiucanu- 1.020.346 lei

Marian Găliceanu (ginerele lui Vasile Alexandru Manu, fostul director al Termica Năvodari SA)- 31.981 lei

Doina Hahui (avocat)- 400.062 lei

Zoița Halep (mătușa Simonei Halep)- 31.242 lei

Florentina Livia Homorâceanu (evazionistă necunoscută publicului larg, atrage atenția prin datoria uriașă la bugetul de stat)- 7.667.326 lei

Valentin Jerca (notar)- 748.168 lei

Marius Mocanu (avocatul vedetelor din Constanța)- 231.299 lei

Vasile Olan (politician din Mangalia)- 736.497 lei

Gheorghe Palaz (tatăl lui Claudiu Palaz, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța)- 905.235 lei

Cristian Radu (primarul municipiului Mangalia)- 55.816 lei

Florin Vișan (notar)- 2.332.809 lei

Cât datorează la buget persoanele fizice: 15 miliarde de lei

Cel mai mare datornic din România este Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, cu obligații fiscale de peste 238,3 milioane lei, din care 232,6 milioane lei reprezintă sumă necontestată. Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat că în ultimii 5 ani contribuabilii persoane fizice au acumulat datorii la stat în valoare de 15 miliarde de lei iar ministerul pe care îl conduce se gândeşte la un ”mecanism care să încurajeze plata acestor sume în marea lor parte în acest an”.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Virgil Dulea un camatar care a nenorocit atatia oameni,inoata in bani ANAF ce masuri ia?
0
1
Observ in lista multi oameni ce reprezinta legea sau castiga de pe urma ei. De ce un ales local de comunitate in functia cu iz legislativ cititor de articol Replica nu propune un proiect de lege prin care acesti rau platnici din justitie sa isi piarda dreptul de libera practica .Asa, sa vada si ei cum se castiga banul !Zic si eu, nu dau cu parul. Cu toate ca imi vine a da
3
0
panarama de Girleanu Octavian prostul lui Dorin Lazia un escroc de talie mondiala impreuna cu Lazia au distrus firma Argos.Muie familiei Lazia,Muie familia Girleanu.
2
0
Muie Alexe Stelian . Sa-l puna sa munceasca in folosul comunitatii asta merita
6
0
Astia, au fost tinuti in brate de Hutuca si de Misa! Daca DNA o sa faca sapaturi, sa vedeti ca o sa gaseasca aceasta legatura. Jigodiile astea sunt printre cei mai mari datornici la stat, deoarece persoanele mentionate i-au tinut in brate. Oare moka?
9
1
asta e interlop ? hahhaa ditamai batranu labartat
4
0
de confiscat averea, bunuri sunt multe modalitati de a recupera banii, ce asteapta ANAF-ul? oare pot dormi linistiti ?in basca ii doare pe ei niste nemernici fac manarii cu statul rusine dar de fapt astia nu stiu ce este rusinea
12
0
Mai terminati cu figurile astea , cum adica personalitati ? Au facut ceva ptr binele tarii sau a poporului si nu am auzit eu ? Nu sint cu nimic mai presus decit romanul de rind ! Poate doar cu datoriile uriase pe care le au de platit !
18
1
Stadiul procesual al dosarului de partaj a lui Deacu, sa vedeti manarii cu numirea expertei Aragea, nimeni alta decat nevasta executorului care calca de doua ori in acelasi loc, ce poarta acelasi nume. Deacu este rupt in ruc si sa sparge n fite prin Constanta! DNA, dormiti?
11
1
Uite unde sant banii pentru un mega spital in Constanta cred ca a venit momentul sa ajunga taxele unde este necesar nu in buzunarul hotilor daca sprijiniti DNA sa recupereze banii furati si votam si promovam pers de calitate in guvern o sa se faca ceva cu acesti bani daca in Cta era o clasa politica fara mazare fara nicusor fara radu si alti primari din judetul Cta psedisti nu se injura nimeni pe aici de necaz ca orasul este plin de gunoi si hoti .
9
0
Date cu caracter personal inseamna CNP, nu numele si prenumele cuiva. Lista e publica, asa cum e normal. Toate institutiile statului ar trebui sa faca publice numele celor care incalca legea. Nu numai Anaful si opc. Sa faca publice listele si ITM cu firmele care incalca legislatia muncii si incalca drepturile angajatilor.
15
1
Nici Anaf nici ziarul Replica nu are voie sa faca publice date cu caracter personal..mai mult de atat am si eu o curiozitate..stie cineva ce datorii la stat are ziarul Replica?
4
12
Peste tot numai machidoni handicapati.
17
9
ANAF a facut publice numele, jurnalistul doar a preluat informatiile unei institutii de stat
13
0
BRAVO RELLICA!!! Palaz care da lectii de moralitate?
17
1
Voi astia care nu stiti decat sa mancati rahat spuneti-mi si mie ce rahat va dat statu pana acum? Cu ce va ajutat statul? Cine e statul? Nu cumva Dragnea cu toata gasca de psd-isti? Voi astia cinstitii faceti-le conturile mari hotilor din guvern ca o sa va dea guvernul la gingii..proasta natie de oameni suntem
10
3
Stimate jurnalist cine iti permite sa faci public datele personale ale oamenilor nume,prenume ,cum ramane cu protectia datelor? O sa va alegeti cu un proces de toata frumusetea
0
21
evazionista constantin fanica.anaf sa fana o verificre la lichidatorea spagara pentru dosare de lichidare.
9
1
bolboceanu isabela muie fa videochatista curva ce esti
17
1
unde dracu i-ati gasit pe toti machidoni???? sunt 4 machidoni in toata lista : halep, chiceanu, cati si alexe ...atat restul romanasi de-ai vostri..sau suna mai bine sa arunci cu cacat fara sa te documentezi..
14
11
stelian alexe un nenorocit care are multe firme si tepuieste lumea !
16
0
Cristi Radu e cel mai mic din lista asta fratilor... voi nu vedeti ce sume au astia
4
2
Unii din Lista lui Schindler nu sunt cunoscuti , dar pentru unii te apuca greata si scarba.Te duci la notar si fara onorariu nici nu se uita la tine, iar ei fraieresc statul si maine,poimaine auzi ca da faliment sunt in lichidare, saracii! Iar Radu Cristian, fost gardist si acum primar, da exemplu de corectitudine fiscala.Si mai vrea credibilitate.Astia ar trebui sa aiba caziere din start, sunt hotii de langa noi.Dar se tolereaza, o lista si atat.
17
1
Dar profesorii pensionari care au hot judecatoresti ptr banii taiati de basescu si nici acum n-au primit nu -i pune poprire min invatamint?.?
6
2
Observ pe lista multi avocati, notari si patroni de firme, si as vrea sa raspunda anaful sulii daca si ce demersuri au facut pentru a recupera sumele astea uriase, care probabil reprezinta datorii acumulate catre bugetul de stat. Deasemenea sa raspunda daca astia mai pot ,,presta,, in conditiile date
20
0
Esti destept ca mama mielului , statul santem tot noi . Hai sa nu mai contribuie nimeni cu nimic . Tu probabil in loc de creier ai o ata ca sa-ti tina urechile
11
0
Atat de redusi sunt unii...auzi la ei 80% machidoni.Din lista data nici macar 20% nu sunt , dar tre sa fie cineva de vina. Saracilor
6
17
Marea majoritate jegurile de machidoni
25
10
Si anaf oune proprire pe conturile bancare ale unor amarati care au uitat sa plateasca 15 lei ! Pai cum plm sa mai mearga tara asta? Pentru 1 leu iti trimite somatie! Mai mult pierd! Revenind la lista, toti astia cu functii punlice nu ar trebuii sa va dati demisiile de onoare? Dar stai ca voi nu stiti ce e aia ! Bah nu va e rusine, va kkti pevoi pe la tv si faceti pe cavalerii dreptatii si voi sunteti plini de datorii. Nu v-ar crapa obrazul. De ce nu va pune anaf propriiri ? Pentru ca ... puteti ! Pana la urma cred ca daca esti datornic la stat si nu iti face nimeni nimic e o virtute !
29
0
Anaf nu s-a trecut cu taxa de mediu, pe care o datoreaza. Astept de 4 ani sa primesc banii.
14
0
Ne luati boii de la bicicleta fraierii dreaku! Tepuim statul, nu pe voi, ptr ca suntem destepti si smecheri!
0
26
sa o treceti...chiar panaramele numarul 1 ale Romaniei !.Niste gunoaie si jigodii ptr care blestemele salariatiilor o sa le ajjnga.Moarte anticipata in chinuri va doreste colectivul Argos !
15
0
80% sunt makedoni ,bravo natie bani la stat n ati avut de dat dar sa va faceti case patrate cu coloane la intrare ati avut
32
7
Numai alogeni. Unul si unul
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614