REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ce plan are George Burcea cu fiicele sale, cât Andreea Bălan e plecată în America Express?

Ce plan are George Burcea cu fiicele sale, cât Andreea Bălan e plecată în America Express?

Replica API 7 iunie 2022 | 22:28 1886

George Burcea profită din plin de plecarea Andreei Bălan în „America Express” și petrece cât de mult timp poate cu fetițele. Spre surprinderea multora, actorul va pleca alături de Clara, Ella, dar și de Viviana Sposub în vacanță, în localitatea sa natală. Cu cine se vor întâlni acolo?

George Burcea și Viviana Sposub au planuri mari în această vară și vor să plece într-o vacanță de familie alături de Clara și Ella, fiicele pe care actorul le are cu Andreea Bălan. Din nefericire, din cauza procesului de divorț în care cei doi foști soți au fost implicați până de curând, străbunica lui George nu a apucat să o cunoască pe Clara, mezina familiei.

Femeia i-a transmis nepotului său că ultima ei dorință este să-și cunoască strănepoata, motiv pentru care George Burcea, Viviana Sposub și fetele vor avea o primă oprire în Botoșani, unde vor petrece câteva zile în sânul familiei. Amintim că Ella și Clara vor sta în grija bunicii materne, cât timp Andreea Bălan este plecată în „America Express”, scrie click.ro

George Burcea, gata să îi îndeplinească bunicii sale cea mai mare dorință

“Prima vacanță în care vom merge va fi la bunica, la străbunică, la Botoșani. Pentru că bunica mea are 85 de ani și a apucat să vadă o singură strănepoată, pe Ella. Vrea să o vadă și pe cea mică, pe Clara.

I-am promis că o să mergem în vară să le vadă pe amândouă. Mereu când vorbesc cu ea îmi spune, așa cum sunt bunicile, străbunicile: .,>

Eu sunt cel mai norocos că o am pe bunica pentru că ea m-a crescut de la două săptămâni. Ea m-a crescut și pe mine, și pe frații mei. Și-a crescut copiii, apoi nepoții, apoi strănepoții… surorii mele.

Acum o să mergem în vizită și cu fetele. Abia așteaptă. Plânge mereu, săraca, la telefon. O sun pe video. Bunica, la 85 de ani, are telefon cu video. Ea răspunde și zice: ‘Da, mamaie, care sunteți acolo?’. Ea ne vede, ne raspunde pe video, dar tot ne întreabă care e acolo”, a declarat actorul, pentru Fanatik.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Viviana aia nu are pic de creier .doar tzitze mari si atat .de aia au dat-o afara de la Protv
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272