REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Ce planuri are „înlocuitorul“ lui Valentin Vrabie la cârma orașului Medgidia!

Ce planuri are „înlocuitorul“ lui Valentin Vrabie la cârma orașului Medgidia!

Virgil STOIAN 12 octombrie 2023 | 00:00 3291

După ce Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, a fost condamnat definitiv la 1 an și 7 luni de închisoare cu suspendare, conform legii locul i-a fost luat de viceprimarul orașului, adică de Nicolae Păun. Chiar dacă nu a fost numit încă, Nicolae Păun a vorbit cu reporterii de la Replica despre relația cu Valentin Vrabie, despre situația orașului dar și despre consilierii locali.

Ce planuri are „inlocuitorul“ lui Valentin Vrabie la carma orasului Medgidia!Nicolae Păun

Potrivit propriilor declarații, Nicolae Păun a avut o relație destul de bună cu Valentin Vrabie. Acesta consideră că proiectele începute de fostul edil trebuie continuate iar acest lucru nu se poate face decât cu ajutorul consilierilor locali, care până acum nu prea au colaborat.

Am avut o relație bună cu Valentin Vrabie

Nicolae Păun nu s-a certat niciodată cu Valentin Vrabie: „Ca în orice colectiv când primești o asemenea veste nu e ceva plăcut, dar asta este, trebuie să mergem mai departe. Eu mă înțelegeam foarte bine cu Valentin Vrabie și dacă vrea să țină cont cineva de părerea mea este un om foarte bine pregătit în administrație, a avut trei mandate la Peștera, două la Medgidia, a dovedit că e bine pregătit. Am avut o relație foarte bună cu el, nu ne-am certat niciodată.

Fostul viceprimar al Medgidiei nu se gândește încă la o eventuală candidatură în 2024: „Nu știu când o să fiu învestit în funcție, nu am vorbit cu nimeni despre asta. E devreme să vă spun ceva acum despre o eventuală candidatură în 2024. Nu am vorbit cu nici un lider de la PNL până acum, alegerile sunt departe.“

Ce planuri are „inlocuitorul“ lui Valentin Vrabie la carma orasului Medgidia!Valentin Vrabie

Sperăm să ducem proiectele la îndeplinire

La nivelul primăriei sunt începute mai multe proiecte mari pe care Nicolae Păun speră că le poate duce la îndeplinire: „La nivelul municipiului trebuie să ducem proiectele începute mai departe și nu sunt puține. Ne gândim la școli, la șoseaua de centură, primăria este într-un proces de renovare, muzeul de artă… Sperăm să putem duce proiectele la bun sfârșit. Primăria Medgidia, cu ajutorul lui Valentin Vrabie, a reușit să facă astăzi un colectiv bun, de specialiști în toate domeniile. Sunt discuții în permanență cu consilierii care cer lămuriri, nu o fac pe zmeul, le răspund la întrebări. Un UAT sănătos este unul care știe ce patrimoniu are. Noi suntem doi consilieri de la ALDE, încercăm să le răspundem celor de la USR și PSD, însă câteodată nu vor să înțeleagă când le explic. Pentru mine nu e tocmai confortabil locul de primar însă sper să pot face față“, a încheiat acesta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca ramanea la silvic padurar se lauda acum ca a plantat doua paduri si un codru, dar era munca grea si padurea rara !
0
0
La varsta aia planul e sa nu te duci des sa faci p i pi,o sa faca ce au facut toti in Romania ca doar n-a aparut un Trump la Medgidia si acum vrea sa revolutioneze sistemul si sa isi riste averea si familia pentru tara.
0
0
Bai ia nu va mai luati de nea Nicu ca se pisa cu bolta pe voi. Omu e blindat de lovele si full de proprietati peste tot. A avut grija de bunastarea familiei inca de pe vremea cand era director la ADP. A rupt lovelele in doua atunci. Sa vedeti acum cand este la butoanele alea mari cum va face prapad cu banii oamenilor hahalerelor. Dar ce e mai nasol e ca va trebui sa semneze el tot, aici e beleaua. Are un morcov imens in rect ca si asa e un pisecios fricos. Dar sigur si-a facut calcule. Are peste 70 de ani si la o fapta cu puskerie va face doar o treime din pedeapsa. Stie el nu-i fraier cum se fac ciordelile. E profesionist in combinatii, nu-l plange nimeni. Hai va pwp pe portofel. Incepe circul, cola si popcorn de acum.
2
0
Păi măi Nea Nicu ai uitat când îți umplea frigiderul și nu găseai ușa pe unde să ieși mai repede? Care proiecte să continuați?. 2500000 Euro un parc? Cine plătește pentru investițiile astea? Brazi se usucă și sunt tăiați ca să nu vadă prostimea. Ce bine te mai înțelegeai cu Vrabia. Din punctul de vedere al multor cetățeni nu ai ce căuta la cârma orașului. Dă afară din aparatul bugetar putorile care sunt plătiți din banii cetățenilor, se știu ei care sunt pe la bazele sportive centrale sau baza de la ciment, în primărie. Asta trebuie să faci. Și să nu mai iei în brațe colorații Abe Nea Nicu că te votăm. Venim peste tine pentru ca voi încă nu realizați că sunteți angajații cetățenilor, nu sunteți stăpâni. Șosea de centură...când străzile dintre blocuri zici ca au căzut bombele israelienilor la noi în oraș? Despre ce vorbim!
2
1
Deci de-aia a fost ejaculat Vrabie.
1
3
Nicu este cel mai mare hot din Medgidia,cu foarte multe spatii comerciale ,apartamente ,casa ,un adevărat latifundiar.
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468