REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Ce preparat obscen le-a pus Cheloo în farfurii juraților de la „Chefi la Cuțite“

Ce preparat obscen le-a pus Cheloo în farfurii juraților de la „Chefi la Cuțite“

Replica API 19 septembrie 2019 | 00:00 693

Cheloo

Cheloo a venit la Chefi la Cuțite să-i ironizeze pe cei trei jurați, oferindu-le un preparat obscen din care au fost nevoiți să guste. Cheloo a apărut în ediția aceasta a show-ului culinar pentru a-i întoarce glumele pe care Florin Dumitrescu i le-a administrat în urmă cu ceva timp la iUmor.

Cheloo a gătit orez simplu, însă le-a oferit chefilor și câte o garnitură de zile mari. Pe lângă orezul simplu, Cheloo le-a așezat într-un mod obscen câteva bucăți de morcov, care au înfățișat nimic altceva decât organul genital al unui bărbat, semn că artistul s-a simțit ofensat de glumele picante fîcute de Florin Dumitrescu la iUmor.

„Apariția mea este un răspuns la roastul lui Florin (n.r. de la iUmor). Am venit să-i ofer un roast culinar, o rețetă pe care el nu poate să o gătească. Eu câștig Chefi la Cuțite sezonul ăsta”, și-a făcut Cheloo prezentarea, fără ca nimeni să se gândească ce ciudățenie avea el să gătească.

Cheloo le-a așezat pe farfurie chefilor orez simplu fiert, câte două felii de ridiche și morcovul special ornamentat.

După ce s-au deschis ușile, ljurații au fost surprinși și amuzați să vadă că platourile au fost pregătite de nimeni altul decât Cheloo, iar totul a decurs apoi într-o notă de amuzante, nimeni nu s-a supărat, iar jurații i-au oferit, simbolic, un cuțit auriu.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O emisiune de doi bani. Nu va pierdeti timpul uitandu-va la ea !
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272