REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Joi, 23 Mai 2024
Anul XX Nr. 6738
22.4° Constanța Joi, 23 Mai 2024 Anul XX Nr. 6738
 

Ce program electoral are Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean! Video

Ce program electoral are Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean! Video

Mirela PASCAL 23 aprilie 2024 | 00:00 1770

Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța, a revenit în studioul Replica cu un program electoral bine pus la punct. De la Învățământ, Sănătate, Mediu de Afaceri, Murad are proiecte benefice pentru constănțeni care le-ar putea pune în aplicare dacă ar fi ales președintele Consiliului Județean Constanța.

Ce program electoral are Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Judetean! Video

Vreau să gândesc un program complet, să nu uit nici o categorie, de la Învățământ până la mediul de afaceri, Sănătate, astfel încât proiectele să se poată implementa. Pentru Sănătate, de exemplu, avem nevoie de un spital, deoarece cel existent deservește aproape patru județe. Sunt probleme și în privința deficitului de medici, actul medical e aproape absent total în mediul rural. Este foarte complicat, așa cum știți cu toții, în comune și în sate e greu să ajungă oamenii de acolo până la un medic, nu mai vorbesc despre cabinetele medicale, sau de transport. Trebuie să schimbăm asta! O să merg în județ și m-aș bucura, în loc să băgăm banii în campanii, să fim uniți, să dăm un exemplu și să facem bine oamenilor. Cine câștigă, e foarte bine, dar să lase ușa deschisă să ajute oamenii”, spune Mohammad Murad.  

Ce program electoral are Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Judetean! VideoMohammad Murad, Mirela Pascal

Murad: Nu am făcut în 30 de ani obiective turistice

Mohammad Murad are în plan proiecte și pentru tineri, cum ar fi o academie de antreprenori. „Sunt mai bine informat pe partea de turism, care este un domeniu foarte important, nu pentru că aduce o cifră foarte importantă la bugetului statului. Turismul este rochia de mireasă a unei economii iar toată lumea se uită la ea. Nu numai că nu am făcut alte obiective turistice după 30 de ani, dar pe cele pe care le avem, Palatul Copiilor, Delfinariu... este un dezastru. Nu mai vorbim de Cazinoul din Mamaia, de Palatul Regal. Am pornit un nou proiect care va ieși în scurt timp, de mâine probabil vor fi mai multe episoade sub titlul „Constanța din sufletul meu”, pentru că pe mine mă doare. Sunt foarte multe lucruri de făcut, nu avem nimic atractiv, dacă plouă nu putem face nimic”, spune candidatul AUR la CJ.

Murad vrea o academie de antreprenori la Constanța

„M-am gândit și la tineret, pentru că viitorul e tineretul. Am niște proiecte foarte frumoase care nu au un cost foarte mare. Mi-aș dori să fac o academie de antreprenori, prima academie din România să fie înființată în Constanța. Am făcut doi ani de zile la Olimp, mi-am asumat toate cheltuielile, le-am explicat antreprenorilor cum se poate dezvolta o afacere. Vreau ca românii să devină antreprenori, nu angajați la multinaționale. Mai mult, atunci când ești student ai foarte mari probleme cu banii, trebuie să asigurăm acestor oameni niște împrumuturi și în special în sectoare care sunt bine plătite, cum este Medicina, cum este Politehnica, cum este chiar și Sportul... de ce să nu oferi un împrumut fără dobândă, bani care se pot returna după ce termini facultatea, în timp de cinci ani. Vreau să fac ceva și pentru cei care cad în patima alcoolului și a drogurilor...”, a mai spus Mohammad Murad. „Și nu în ultimul rând m-am gândit la niște cămine de studenți, cu cantină pentru studenți. Cum se poate ca în România, cu salariile pe care le iau parlamentarii de zeci de mii de euro pe lună ei mănâncă un meniu undeva la 18-20 de lei, iar studenții sau pensionarii n-au acces la asemenea restaurante cu prețuri mici. Adică studentul care chiar nu are sau pensionarul nu are această facilitate în schimb parlamentarii au această facilitate”, a mai subliniat Murad.

Murad vrea proiecte și pentru cei care cad în patima alcoolului și a  drogurilor,  dar vrea să sprijine și sportivii care sunt talentați și au nevoie de susținere pentru a face performanță. „Trebuie să avem resurse pentru acești copii talentați. Trebuie să schimbăm sistemul”, spune candidatul AUR la Consiliul Județean.

Mai multe, urmăriți în interviul integral de mai jos. Tot în interviul de mai jos Murad a vorbit și despre lista de consilieri județeni, nu a dat nume, însă ne-a asigurat că sunt oameni serioși și pregătiți.

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515