REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Lun., 13 Mai 2024
Anul XX Nr. 6728
6.4° Constanța Luni, 13 Mai 2024 Anul XX Nr. 6728
 

CE SALARII au BOȘII din PRIMĂRIA Constanța

CE SALARII au BOȘII din PRIMĂRIA Constanța

Replica API 11 decembrie 2020 | 00:18 11721

Constănțenii au votat, pe 27 septembrie 2020, edilii pentru următorii patru ani. Puțini sunt, însă, cei care au habar ce leafă primesc cei ce ne conduc. Salariile de bază au fost stabilite prin H.C.L nr.21/30.01.2020 privind modificarea anexei numărul 1 și anexei numărul 3 la H.C.L. numărul 417/28.10.2017 privind stabilirea salariilor de bază pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanța și din serviciile publice aflate în subordinea Consiliului local al municipiului Constanța.

Florin Cocargeanu, Vergil Chițac, Ionuț Rusu

Noul primar al orașului Constanța, Vergil Chițac, primește, pentru funcția pe care o ocupă, o indemnizație lunară de 18.720 lei. Nici viceprimarii nu stau foarte prost la capitolul venituri. Ionuț Rusu și Florin Cocargeanu primesc în fiecare lună un venit în valoare de 16.640 de lei.

Funcționarii publici sunt plătiți foarte bine

Și funcționarii publici se bucură de o remunerație foarte bună. De exemplu, secretarul municipal câștigă un salariu de bază de 14.300 de lei. Directorul general și arhitectul șef se clasează pe aceași linie când vine vorba de salariu, aceștia căștigând având un venit de 12.658 de lei, pe lună.

Directorii generali adjuncţi şi cei executivi au un salariu de bază de 12.055 de lei, iar şeful de serviciu - 9.871 de lei. Şefii de birou au un salariu de bază de 9.213 lei. Precizăm că salariile de bază pentru funcţiile de conducere cuprind sporul de vechime în muncă la nivel maxim.

Auditorii din Primăria Constanţa au un salariu de bază cuprins între 3.406 şi 7.551 de lei, consilierii, inspectorii şi poliţiştii locali au venituri cuprinse între 2.350 şi 7.119 lei, referenţii de specialitate, salarii de bază între 2.350 și 5.220 de lei.

Consilierii și inspectorii de specialitate din cabinetul primarului și din cel al viceprimarului, dispun de un salariu de bază cuprins între 4.000 de lei și 9.962 de lei.

În ceea ce privește administratorii, casierii și experții locali, psihologii și tehnicienii veterinari au venituri cuprinse între 2.230 de lei și 5.330 de lei.

Muncitorii calificați și cei necalificați au salarii cuprinse între 2.340 de lei și 3.351 de lei.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este revoltator sa vezi asemenea salarii in administratia locala , uitati-va cum arata orasul ! Toate partidele ar trebui sa faca munca pro bono dupa ce timp de 30 de ani au distrus acest oras.Nu inteleg de ce trebuie sa avem 2 viceprimari si o armata de consilieri , pacat ca USR a intrat in aceeasi mocirla. Dar cand partidul a ajuns sa fie condus de Caragheorghe , Cocargeanu sau Garip , nimic nu ma mai mira .
8
0
Ei bine dar
0
0
Desfiintati odata localii!
10
2
USR se incapataneaza sa dezamageasca prin partidocratia pe care o promoveaza . Cel mai bun exemplu este acest individ mediocru , Cocargeanu , fost lucrator comercial care s-a facut remarcat doar prin declaratii lipsite de continut . Dar cand USR ii trimite in administratia locala pe toti prietenii combinatorului Caragheorghe , nu-i de mirare ca acest oras este condus in continuare de nulitati precum Ochiulet sau Garip . Constanta , somn usor in continuare !
14
1
ca va agitati atat, ce judecatorii au salarii mult mai mari, pentru deciziile lor nu au nici o raspundere, spaga iau mai multa asa ca ce vreti de la ei, asta-i viata!!!
5
4
Sa vedem daca Chitac va face curatenie la Primarie!...
4
6
De patru zile tremuram de frig in case cu facturile platite la zi. La dispeceratul Radet suna continuu ocupat iar la Primarie nu se stie cand va fi reluata furnizare agentului termic, respectiv caldura in calorifere!
25
1
Caldura si apa calda cand primim?
21
2
Niste salarii imense raportat la calitatea serviciilor oferite de angajatii primariei.Trebuie facuta curatenie sa dispara pilele si sa primeze competenta.Daca nu se i-au masuri in scopul eficientizarii activitatii primariei si sa primeze competenta in activitatea functionarilor nu o sa progresam nicind ca oras sau societate.
20
1
merla cat are ??? Ca spaga stie toata lumea cat ia !!! Numai dna-ul nu !!!
24
1
daca nu iau masuri concrete si urgent sa faca aparat biro suplu ca bolojan si sa aleaga competenta vom avea un viitor de AUR,AUR,AUR
16
2
Este vineri, ora 13.20 - in tot orasul ne este caldura. CET sunteti incompetenti. De ce sunteti si mincinosi? De ce va bateti joc de constanteni?
21
0
Punem pariu ca cel putin doi din cei trei, or sa se duca la parnaie! Chitac, nu!!
14
2
ARE BALTA PESTE,CA DOAR DE ASTA AM LUPTAT ATAT LIPIND LOZINCI PE GARDURI,SA PRINDEM SI NOI UN CIOLAN PE MASURA,CE GREA A FOST LUTA,ACUM RECOMPENSA.
9
3
Cum sa renunte imaculatul vanzator Cocargeanu la bani? Nu a vazut in viata lui atata banaret lunar ! Din declaratia lui de avere i se vede adevarata capacitate !
16
1
Rusine ,Huoo salarii pentru care unii nu fac nimic isi plimba pasarica
9
2
VERIFICATI CITE STOARFE SUNT CU FUNCTIII DE CONDUCERE , SI CINE LE FUTE SI CE SALARII AU !!!!!
16
1
de ce nu luati exemplul Bolojan? Primaria Constanta avea 800 salariati. Acum are 3000, plus servicii anexa!
20
0
Sa le fie rusine ca au salarii pentru care nu fac nimic ----stam de 4 zile cu 12 grade in casa si ne spalam la lighean ----isi bat joc de cetatenii orasului ----se prezinta. In poza ca niste boschetari nerasi rusinesale fie incompetenti ce sint -----unde mai pui ca birourile primariei nu lucreaza cu publicul deci sa plece acasa de ce-i plateste ?
22
1
Si salariul primarului din Lyon este 7000euro comparativ.. .unde suntem
3
9
Apa calda,fiarta si sa v o turnati in qur incompetentilor nu meritati nici scuipat sa primiti ca indemnizatie
16
0
ca pentru salarii au dat atata din coate sa ia functii. intelesesem ca pentru binele constantenilor ha
17
1
NU AR FI O PROBLEMA PENTRU UN JUDET SI NICI PENTRU UN PRIVAT SA OBTII ASTFEL DE SALARII,DAR CAND NU MISTI UN DEGET SI STAI SI FACI DOAR POLITICA SI NIMIC CONCRET , VA SPUN CA SUNT SALARII DE NICI NU AR TREBUI SA NE GANDIM LA ELE!
30
1
La aceste salarii se mai adauga sporurile dragi cititori, deci salariile pot creste in medie cu 2000-5000 de lei!
29
6
muncesc si platesc , ei invarte ...timpul si primesc, directori ,consilieri ,sefi peste sefi si deasupra alti sefi, asa e la primarii si treaba i buna ...pentru ei , banii vin de la guvern ,iar b publici pleaca la politici!
20
3
Mi se pare normal.Daca Cta,mamaia arata ca in zabrauti,o mirlanie betonata cimentata,astia plus arhitectii melcilor care aproba orice,sa-si traga salarii imense.Poate va duceti in Varna sa vedeti cum arata oras pe malul marii,10km de parc,vegetatie intre blocuri,mirletzilor cimentatori,fierari betonisti.taranoilor!
28
0
salariul brut, de aici jumatate se duc la stat, dar ca sa infloreasca mai mult
10
15
nebarbieriti???rusine cu tinuta voastra...numai putoii stau cu barbile la vedere ,poate sunt mai iubiti de???de cine???de dracu...
20
3
normal ca sunt brute, ziaristii si mancatorii de rahat de la radio - tv nu platesc taxe si impozite, de unde sa stiee ei. au contracte cu drepturi de autor la care dau o suma infima la stat oricat ar castiga!!!
8
5
sa renunte si Cacargeanu la salariu ca e de la USR, imaculat si care e impotriva salariilor mari din administratie, pensii speciale etc. Renunta?nu cred! cum dreq sa pui un vanzator de adidasi ca viceprimar. ce rusine!
24
1
Asta e fara parandarat. E plus tva? Sau.... Laso ma asa ca merge
8
2
Asta a fost pohta coanei olguta vasilescu care le-a dat mina libera acestor functionari sa saraceasca veniturile primariilor din banul public si apoi cersesc bani de la guvern pentru diferite probleme ale localitatilor.
17
3
ce va mirati, aceleasi salarii le are Scupra de la Ovidiu, binenteles dintre angajati numai gasca lui are salarii uriase.Asta in conditiile in care Constanta are o populatie de 20 de ori mai mare decat Ovidiu.
17
1
la pensia de 20.000 de lei daca este asa cinstit.
23
2
Atentie la Cocargeanu e obisnuit de la Nike cu comision din vanzari!
36
1
Adevarat bombardiere, dar la brutul ala se mai adauga, sporuri, prime, bonusuri, pe care nu le socoteste nimenea.
31
5
un articol de cacat. se refera la salarii brute, dar lasa sa se inteleaga ca atat castiga. mai bine spunea ca sunt prea multi functionari, si ca ar trebui sa rada din ei
18
27
Sunt brute care se micsoreaza cu 45% CAS,CASS pentru a deveni nete cat intra pe plastic!
21
19
O rusine. Uniti va ptr Romani si ptr Romania
20
10
Ce fete au.. care mai de care. Zici ca sunt samsari.
38
9

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407