REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.7° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
26.7° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Ce se întâmplă cu clienții Enel după ce se finalizează tranzacția cu PPC

Ce se întâmplă cu clienții Enel după ce se finalizează tranzacția cu PPC

A.F. 28 martie 2023 | 00:00 3081

PPC a oferit asigurări că totul va decurge fără probleme pentru angajații și clienții Enel. “Compania își va continua activitatea în condiții normale, fără schimbări pentru clienții sau angajații Enel. Clienții vor fi deserviți în continuare în condițiile contractuale existente, conform legislației în vigoare. Preluarea nu va afecta în niciun fel angajații Enel din România, care vor fi o parte importantă a planurilor de creștere viitoare”, spun cei de la PPC.

Ce se intampla cu clientii Enel dupa ce se finalizeaza tranzactia cu PPC

PPC își propune să continue și să dezvolte ceea ce Enel a construit în ultimii 18 ani în România în materie de energie verde, mobilitate electrică, portofoliu de clienți și servicii cu valoare adăugată. “Vedem multe oportunități pe piața locală și intenționăm să investim în dezvoltarea operațiunilor din România”, se arată în declarația transmisă de PPC. Odată cu finalizarea achiziției, Grupul PPC va deveni cel mai mare jucător de pe piața de energie din Europa de Sud-Est.

Rezultatele financiare ale companiei pentru anul 2022, anunțate aseară, confirmă faptul că PPC este o companie solidă, în curs accelerat de creștere. Profitabilitatea operațională a crescut în 2022. Mai exact, EBITDA recurentă s-a ridicat la 953,7 milioane EUR, în creștere cu 82 milioane euro (9,4%) față de 2021.

"În 2022, PPC a reușit să facă față condițiilor fără precedent de volatilitate și incertitudine care au predominat în piețele unde suntem prezenți, pe tot parcursul anului, implementând în același timp și planul de afaceri. Aceste rezultate reiterează reziliența profitabilității noastre operaționale în ultimii 3 ani. Am făcut achiziții selective în Grecia și am semnat acordul privind achiziționarea platformei integrate a Enel din România, pe care o considerăm o oportunitate unică și alegerea ideală, atât din punct de vedere geografic, cât și din punct de vedere al afacerilor, întărind prezența PPC în regiune. Ne axăm în continuare pe transformarea PPC și pe implementarea Planului nostru de afaceri, onorându-ne angajamentul de a distribui dividende în 2024 pe baza profiturilor din 2023. În ceea ce privește acordul de achiziție din România, ne concentrăm pe finalizarea tranzacției până în trimestrul al treilea al anului 2023, urmând apoi să prezentăm Planul Strategic Actualizat, în cadrul Capital Markets Day”, a declarat Georgios Stassis, președinte și CEO PPC, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gergio Stassis este un fost director la Enel Romania iar firma cu care vrea sa cumpere Enel R are cifra de afaceri mai mica decat suma pe care o s-o plateasca pentru cumparare, foarte dubios. De fapt Enel vrea sa vanda acestei firme grecesti pe un pret de nimic ca aceasta sa nu faca o analiza amanuntita a ceea ce cumpara fiindca ar gasii o gramada de obligatii fata de statul Roman pe care Enel nu le-a platit niciodata. Firma o sa dea faliment peste un an doi si romanii vor ramane cu buza umflata. De ce nu o cumpara statul roman aceasta este intrebarea si de ce noi nu suntem interesati de acest lucu? Explicatia e simpla banii pe care interpusii o sa-i plateasca persoanelor din politica ca sa nu se faca acest lucru.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699