REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

CE SE mai FURĂ prin CONSTANŢA!

CE SE mai FURĂ prin CONSTANŢA!

Replica API 1 septembrie 2020 | 10:50 1917

În plină criză generată de pandemia de coronavirus, afectaţi nu au fost doar operatorii economici, societăţile private şi toţi angajaţii acestora. De „suferit” au avut şi infractorii care s-au trezit bruc că nu mai au ce „bufuri” să dea. Astfel, au fost nevoiţi să se reprofileze pentru a putea supravieţui.

Din disperarea de a mai câştiga câţiva bani în plus, infractorii constănţeni au trecut la munca de jos. Aceştia au ajunsă să fure până şi oglinzile laterale ale maşinilor. Proprietarul unei maşini a descoperit serile trecute că a rămas fără sticla de la oglinzile autoturismului personal, unul nu foarte ieftin.

Constănţeanul a rămas cu paguba

După ce a furat oglinzile, hoţul s-a făcut nevăzut fără a lăsa vreo urmă care să-i dezvăluie identitatea. Cert este că posesorul autoturismului a rămas cu maşina avariată şi cu o pagubă în buzunar. Revoltat de gestul indivizilor a căror identitate nu o cunoaşte, şoferul a declarat că astfel de indivizi „au ajuns să se înjosească pentru o oglindă de maşină. În ziua de azi ce să te mai mire? Nimic!”, a precizat acesta. Acum, tot ce-i rămâne de făcut păgubitului este să scoată bani din buzunar pentru a-şi acoperi daunele.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cacatule sunt locuri de munca ai dreptate dar nu iti da banii la timp si aia sunt putini si ii primesti o data la trei luni si nu pe toti cacatule ce esti sa dea cancerul in voi de patroni hoti ca legile sunt facute pt voi si la vie sa o trimiti pe mata si copii tai
2
0
Vezi pe olx sau pe Facebook market
1
0
Tu mai bine te-ai duce la scoala si ai invata sa scrii ca esti pulbere de proasta!
3
0
eu am pus camera si le-am dat imaginile la politie sai prinda pe furaciosi, stai sa vezi acum
4
0
FURARI FURATI si adule la obor la pret de chilipir de abia astept sa le cumpar!
1
0
Si cei care cumpara de la hoti,ghertoii obisnuiti cu chilipirurile stiind ca dau bani pe marfa furata,cum se numesc? Fara o piata de desfacere,nu ar fi rentabil sa furi. Si pedepsele sunt extraordinar de mici.
8
2
ce prosti de reporteri, daca oglinzile aleqa sunt de la masina scumpa normal sa le fure.
1
3
vezi bai idiotule ca sunt o gramada de locuri de munca la polaris , in port , in constructii , etc... , dar nu pot fi toti prostii medici , procurori , etc... vezi ca sunt anunturi ca e nevoie si in agricultura la cules de struguri , dar nu pe functia lui albu de proprietar...
8
1
esti prost rau! ce locuri de munca sa mai faca, nu vezi ca au distrus toata economia? am devenit iarasi tara agrara, noi si africanii!!!
4
5
Faceti locuri de munca ba platite mai bine nu 1300 lei net minim pe economie ca nu poti trai ne apucam de furat cu totii futuva rasa in gura de nesimtiti cu pensii speciale
4
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272