REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ce se mai întâmplă prin Constanța: parcări alandala, petreceri în stradă, mizerie și nesimțire!

Ce se mai întâmplă prin Constanța: parcări alandala, petreceri în stradă, mizerie și nesimțire!

Replica API 29 august 2019 | 00:40 266

Polițiștii locali, în acțiune!

Polițiștii locali, în acțiune!

Polițiștii locali constănțeni au desfășurat o acțiune tematică pe raza de competență a Serviciului Ordine Publică 4. Astfel, oamenii legii au verificat respectarea normelor rutiere, a celor legate de menținerea curățeniei pe raza municipiului Constanța, desfășurarea în condiții legale a activităților comerciale și a serviciilor de piață, precum si respectarea normelor de conviețuire socială.

Au fost monitorizate și verificate, în scopul asigurării unui climat public civilizat următoarele locatii de interes public: Strada Dezrobirii, Strada Eliberării,Strada Baba Novac, Bulevardul Aurel Vlaicu, Bulevardul I.C Bratianu , Strada Medeea, Strada Palas, Zona Industrială, Casa de Cultura, Cartier Compozitori, Strada Theodor Burada, Strada Interioară, Zona Cap Linie autobuz 51 , Eden, Piata I. L Caragiale, Cartiet Salvare, Cartier Școala Nr. 8, Cartier Inel II. Au fost legitimate 43 de persoane fizice și au fost verificate 6 persoane juridice care își desfășurau activitatea comercială pe sectorul de competență arondat Serviciului Ordine Publică 4. S-au aplicat 39 sancțiuni contravenționale în valoare de 12.685 lei, din care 5 amenzi pentru săvârșirea unor fapte antisociale precum aruncarea unor ambalaje, deșeuri menajere sau diverse obiecte pe domeniul public, depozitarea unor obiecte pe domeniul public sau ocuparea fără drept a unui loc de parcare, în conformitate cu prevederile H.C.L nr.184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, 8 amenzi pentru încălcarea prevederilor O.U.G nr. 195/2002 ( Codul Rutier) privind circulația pe drumurile publice, în special pentru opriri auto efectuate în mod neregulamentar, în zone în care acest lucru este interzis, dar și pentru staționarea auto în zonă interzisă, ori pentru trecerea pietonilor prin loc nepermis, 15 amenzi pentru consum de alcool pe domeniul public și tulburarea ordinii și linistii publice, în baza Legii nr.61/1991 pentru sancționare faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială a ordinii și linistii publice și 11 amenzi pentru lipsa titlului de călătorie valabil și obligatoriu in mijlocul de transpor public in comun, in conformitate cu prevederile Legii nr.97/2002 a serviciilor de transport public local.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai spus roman ai spus tot . Fug ca dracu toti cand aud. Zic tzigoina. Ti ai draq de neam de secaturi hoti si koorve
2
0
cum a reusit sa isi faca clinica aia vis a vis de spital? sunt curios, cum astfel de geniu, presedintele plus cta, profesor de facultate, medic la spital, director de clinica a reusit sa puna mana pe terenul ala spatiu verde?
2
0
sunteti invidiosi ca voi nu aveti pensii speciale ?
0
3
oras de machedoni imputiti
6
2
aceiasi poezie, au fost legitimate un nr. de...persoane si s-au aplicat amenzi in valoare de ...ATAT II DUCE BILUTA CA NU AU CAP
6
1
Politia locala este ultima inventie a primariei pentru angajarea nepotilor retardati intelectual, curvelor ratate care nu se califica ptr Spania sau Anglia ori altor categorii de neamuri sau afini. La ce sa ne asteptam din partea acestor rebuturi ale societatii, la super actiuni pentru destructurarea clanurilor tiganesti si eradicarea contrabandei cu tigari? Asta meritam, asta primim. Oras de cacat, probleme de cacat.
11
0
In inel II in parcarea de pe cutezatorilor in fiecare seara se strange un grup de 10-15 tineri care vin cu masinile, fumeaza sub geamurile apartamentelor, urineaza in public cand le vine si care fac galagie de la 8 seara pana dupa miezul noptii. Politia a venit de cateva ori dar se pare ca masurile luate nu functioneaza. Zonele de genul asta trebuie patrulate frecvent pentru ca de cele mai multe ori comportamentul antisocial tolerat acum este corelat cu cresterea fenomenului infractional viitor.
11
0
La ce sa te astepti de la un neam de secaturi hoti si koorve. Mai ales la Constanta . Huo fi miar scarba Luminitzo
6
4
Apa de ploaie. Activitatea institutiilor statului este ca si inexistenta.
20
0
Pai tu ce esti mai veneticule.. Daca vrem sa schimbam ceva trebuie sa o facem noi cei care traim aici...Inclusiv sa pui stampila aia responsabil.. Ai inteles ??
18
0
Ai spus roman ai spus tot!
5
13

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272