REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ce se poartă anul acesta de Sărbători? Iată ce spun designerii vestimentari!

Ce se poartă anul acesta de Sărbători? Iată ce spun designerii vestimentari!

Replica API 17 decembrie 2019 | 00:00 383

A revenit moda anilor ’90!

A revenit moda anilor ’90!

Pentru ca Sărbătorile de de iarnă se apropie cu pași rapizi, este indicat să pregătim ținutele din timp. O ținută perfectă pentru Crăciun sau Revelion se pregătește din timp iar dacă vrei să găsești rochia ideală pentru noaptea dintre ani, trebuie să știi ce modele se poartă anul acesta.

Specialiștii transmit faptul că și anul acesta, de fiecare dată, strălucirea domină ținutele de petrecere. Rochiile acoperite cu paiete, cele din materiale cu o strălucire metalică, auriul, lurexul cu fir auriu sau piesele din satin cu aspect prețios se numără printre trendurile majore de care se ține cont atunci când se pregătește ținuta. „Ținuta trebuie adaptată tot timpul în funcție de locul unde se desfășoară petrecerea. Anul acesta de Crăciun, din câte am observat și din comenzile realizate, s-a trecut de la clasicul roșu la albastru, aceasta fiind culoarea predominant a sfârșitului de an. Cât despre petrecerea dintre ani, anul acesta se poartă aurilul extrem de mult, rochiile lucioase, rochiile cu franjuri, cele cu perle sau cu franjuri cu mărgele. Culorile trebuie să fie cât mai vesele și cât mai strălucitoare, aceasta este tendința. De menționat este și faptul că anul acesta a revenit tematica anilor ’90 iar la petrecerile de sărbători, doamnele pot purta rochii cu umeri accentuați sau fără probleme pot purta un blug cu o bluziță sau o cămașă tot în nuanțe aurii” a transmis pentru „Replica”, Irina Ivan, designer vestimentar.

Bineînțeles, rochiile acoperite integral cu paiete sunt întotdeauna cap de afiș pentru petrecerile de Revelion. Îți oferă strălucirea necesară pentru a arăta fabulos la petrecerea de Anul Nou. În afara paietelor, mai poți încerca un alt stil ce îți oferă o strălucire spectaculoasă pentru petrecerea de Revelion. Este vorba despre rochiile realizate din materiale în nuanțe metalice, cu o strălucire intensă. Tranziția dintre anii '80 și anii '90 a fost una memorabilă inclusiv în lumea modei. Rochiile cu umeri accentuați, cele cu funde masive, umerii goi sau rochiile mini strânse pe corp sunt doar câteva dintre piesele emblematice ale acelei perioade.

Diana BERECHET

sursa foto: AliExpress

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce tendinte, se poarta de toate.Lungi,scurte,albastre,intens colorate, aurii, cu maneci bufante, fara maneci, strimte,largi ...dar fara rosu.Prietenii stiu de ce! Ba, sa fie si moda e in trend cu politica !
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272