REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ce spun reprezentanţii ENEL despre lucrările din Cartierul Tineretului din Ovidiu

Ce spun reprezentanţii ENEL despre lucrările din Cartierul Tineretului din Ovidiu

Replica API 13 februarie 2018 | 11:47 339

Cotidianul „Replica” prezenta, zilele trecute, situaţia privind extinderea reţelei electrice în Cartierul Tineretului din oraşul Ovidiu, potrivit declaraţiilor viceprimarului localităţii, Doru Cumpănaşu. Acesta ne-a precizat că Primăria Ovidiu a achitat toată suma de bani privind cofinanţarea acestui proiect încă de anul trecut, iar zilele trecute a fost eliberată autorizaţia necesară executării lucrărilor. Aceste aspecte ne-au fost confirmate şi de către reprezentanţii ENEL Distribuţie, la solicitarea „Replica”.

„În Cartierul Tineretului din localitatea Ovidiu sunt în curs de realizare lucrările pentru extinderea reţelei electrice. E-Distribuţie Dobrogea a răspuns solicitării Primăriei Ovidiu de a colabora în realizarea acestei lucrări importante pentru o zona nouă din localitate. Imediat ce au fost depuse toate documentele, am început proiectarea şi execuția lucrărilor, ce constau în realizarea reţelei de medie tensiune în subteran, a două posturi de transformare şi a reţelei de joasă tensiune, cu linii aeriene.

Săptămâna trecută a fost eliberată, de către autoritățile locale, autorizația de construire, ceea ce permite trecerea la faza de execuţie. Punerea în funcţiune a noii reţele ar putea fi posibilă chiar la sfârşitul lunii aprilie, ceea ce depinde însă și de condițiile meteo, având având în vedere amploarea lucrărilor și faptul că o parte a rețelei are circuit subteran”, se arată într-un răspuns al reprezentanţilor companiei.

Prin urmare, cei care s-au mutat deja în acest cartier şi au racorduri temporare, dar şi cei care au în plan să se mute în acest an, trebuie să se pregătească pentru branşarea locuinţelor la reţeaua electrică.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ptr 22.54 Scupra a facut toate nenorocirile astea si acum incearca sa mai castige ceva voturi de la prostime.Omul vrea sa mai ramana primar sa nenoroceasca de tot acea groapa de gunoi cu nume de poet exilat
0
0
Ce usor e sa dai cu pietre... Cand a venit Scupra cartile erau deja facute, nu prea a avut ce face. Nu putea trage de aia de la enel sa se grabeasca, ptr ca da, enel a fost de vina ptr intarziere si cei dinaintea lui scupra, nu el. Nu scupra a facut intelegeri cu enel, doar a preluat ce i-au lasat altii! intelegi acum?
0
0
Da cine la votat? Nu voi ca doar castiga mereu.
1
0
loturi date in 2008 si nu au curent, 6 ani de mandat scupra tot ce conteaza pentru el sunt neamurile angajate sau abonate la banul public funda, libu, pariza, giumba, zelca, mociu
3
0
Acest lucru trebuia facut INAINTE de inceperea constructiilor.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614