REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.9° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Ce spune Aurel Butnaru despre incendiul de la Hotel Parc

Ce spune Aurel Butnaru despre incendiul de la Hotel Parc

Victor ROTARU 11 aprilie 2024 | 00:00 2570

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină miercuri, 10 aprilie a.c., la un incendiu care a izbucnit la Hotelul Parc din Mamaia. Potrivit reprezentanților ISU, 15 persoane s-au autoevacuat, două fiind asistate medical la fața locului, arzând 400 de kg de material combustibil. Reporterii Replica au luat legătura cu proprietarul Hotelului Parc, Aurel Butnaru, fostul viceprimar al Constanței, care a transmis de la ce a pornit focul dar și despre pagubele înregistrate.

Ce spune Aurel Butnaru despre incendiul de la Hotel Parcincendiu la hotel Parc, Aurel Butnaru

Un incendiu a izbucnit miercuri, 10 aprilie a.c., la Hotelul Parc din Mamaia, hotel deținut de către fostul viceprimar al municipiului Constanța, Aurel Butnaru. Contactat de către reporterii de la Replica, acesta a transmis de unde ar fi pornit incendiul, adăugând faptul că nu s-au înregistrat pagube materiale mari: „Am avut niște cartoane de la ambalaj, stivuite în spate, lângă piscină, și probabil că cineva a aruncat o țigară de undeva de sus. Ne-am uitat și pe camerele de luat vederi, nu era nimeni în jur, pur și simplu a început să ardă. Au ars cartoanele, a ars un gard de lemn și niște tomberoane de gunoi. A fost în exteriorul hotelului, nu în interior, a afumat puțin hotelul. Ca și pagube, au fost sparte câteva geamuri la o cameră de la parter și o să vedem după. La piscină a fost distrus plasticul acela, au fost aruncate obiectele arse în piscină. Înăuntru, în camere, nu s-a întâmplat nimic.

Ce spune Aurel Butnaru despre incendiul de la Hotel ParcImagini de la locul incendiului

„Nu s-a întâmplat nimic deosebit, ne-a afumat puțin“

Aveam doar muncitori și personalul de curățenie, hotelul este închis. Au ieșit toți afară, am pus furtunuri la hidranții pe care îi avem și am încercat să stingem focul. Eu eram acolo, am dat drumul la un hidrant, repede. Foarte repede a luat foc, probabil că a mocnit mai mult timp. Nu era nimeni în jur, au văzut pe geam fetele de la contabilitate că este foc. Pompierii au venit foarte repede. Nu s-a întâmplat nimic deosebit, ne-a afumat puțin. Ne apucăm să facem treabă, s-a făcut mizerie, asta e. Am trimis deja să ia niște OSB să cosmetizăm, până reușim să modernizăm. În jur de 1 mai, 28 - 29 aprilie, ne gândim să deschidem, vom vedea“, a mai adăugat Aurel Butnaru.

Ce spune Aurel Butnaru despre incendiul de la Hotel ParcImagini de la locul incendiului

Dosarul șoferului care l-a lovit pe Aurel Butnaru, pe trecerea de pietoni, bate pasul pe loc de doi ani!

Reamintim faptul că pe 18 iunie 2022, Aurel Butnaru, fostul viceprimar PNL al Constanței, a fost lovit pe trecerea de pietoni, în timp ce traversa regulamentar strada, în dreptul hotelului Parc, din Mamaia. În urma accidentului, acesta a suferit fractură de bazin, factură de 3 vertebre, dublă fractură de femur stâng, dublă fractură de tibie dreaptă, viața fiindu-i pusă în pericol. În momentul de față, la aproape doi ani de la incident, vinovatul nu și-a primit pedeapsa, nici nu a fost trimis în judecată, dosarul aflându-se încă la parchet.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce treaba are accidentul cu incendiu! Accidentul e unul la regimul circulației rutiere, e din culpa! Ce vreți sa i luați gâtul conducătorului auto? I se poate intampla oricui! Bine ca domnul Aurel s a recuperat, a stins incendiul , viața merge inainte! Mai trebuie și iertare domnule Aurel!
4
0
Aiurica Butnaru a fost militian, apoi l a pus sistemul comunist sef de hotel ca sa isi stropeasca colegii hotelieri !
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272