REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Ce spune Cioloş despre o eventuală susţinere a lui Iohannis la prezidenţiale

Ce spune Cioloş despre o eventuală susţinere a lui Iohannis la prezidenţiale

Replica API 2 aprilie 2018 | 00:00 369

Fostul premier Dacian Cioloş a afirmat duminică seara, la Realitatea Tv, că preşedintele Klaus Iohannis poate conta pe susţinerea sa "în măsura în care continuă cu acelaşi mod de abordare cu care ne-am obişnuit până acum".

Întrebat dacă, după ce nu a mai fost premier, s-a mai întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis, Dacian Cioloş a răspuns că a avut discuţii "de mai multe ori" cu şeful statului.

În privinţa unei posibile susţineri a candidaturii lui Klaus Iohannis pentru un al doilea mandat de preşedinte al României, Dacian Cioloş a susţinut că aceasta depinde de strategia partidului şi nu îşi poate lua un angajament acum.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ciolos a facut un amarat de liceu agricol pe vremea lui ceasca cand toata lumea stie ca la acele licee ajungeau aia mai grei de cap, a continuat cu o facultate tot agricola si inceputa tot pe vremea lui ceasca si dupa aia hop a fost racolat de servicii . Nu are nici macar O ZI de lucru in viata lui asa ca mai usor cu pianul pe scari rezistentilor, documentati-va aveti de unde internetul nu e doar pentru programat razmerite in piete
3
0
...pai mai alegatorule ,sa mergem sa votam din nou ciuma rosie ? Nu vezi ca ne-au dus deja la rah.t ?,mai alegatorule...
2
2
Acesta este scopul principal al acestei miscari,de ai sustine canditatura lui Iohanis la urmatoarele alegeri,ciorditorii se sustin necontenit.Nui doare sufletul de starea cetateanului de rand,vor cu or ce pret puterea,apoi urmeaza jaful,pentru starea lor de demnitari.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212