REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ce spune Ciprian Marica despre situația echipei Farul!

Ce spune Ciprian Marica despre situația echipei Farul!

Replica API 31 mai 2019 | 00:25 532

Dupa ședința Consiliului Local Municipal si conferința de presă susținută de Decebal Făgădău, în care edilul a explicat de ce nu a mai alocat bani echipei Farul, Ciprian Marica a făcut, la rândul lui, câteva precizări.

A trecut aproape un an de zile de când am preluat FC Farul. Am venit la acest club într-o perioadă extrem de grea, cand echipa practic nu mai putea sa reziste in competitie.Am preluat clubul după multe discuții cu autoritățile locale, impresionat de entuziasmul cu care oamenii pareau dispusi sa readuca stralucirea acestui simbol atât de iubit.

”A trecut un an, perioadă în care nu s-a concretizat nimic din ceea ce mi s-a promis și am fost nevoit să duc de unul singur un proiect atât de important pentru comunitate și pentru orașul Constanța, Am încredere în oameni, poate că acesta este unul dintre defectele mele, poate unii cred ca am fost naiv. Continui încă să cred și acum, în al doisprezecelea ceas, că Primarul Constanței și Consiliul Local Municipal vor veni alături de clubul fanion al fotbalului constănțean. Am avut o discuție cu Primarul și mi-a promis că săptămâna viitoare vom susține împreună o conferință în care își va arăta susținerea și interesul pe care le acordă comunității, sportului, tuturor celor care iubesc Farul și fotbalul constănțean.

Am dovedit ca dacă suntem sprijiniți, putem realiza lucruri importante. Cu toate greutătile întâmpinate, ne-am îndeplinit obiectivele, am reușit să menținem echipa în Liga a 2-a și să obținem licența pentru sezonul viitor, să formăm o familie împreună cu jucătorii, staff-ul tehnic și administrativ și, mai ales, suporterii constănțeni, Va multumesc tuturor, m-ati facut mândru. Am construit aici o structură bazată pe profesionalism, respect și iubire pentru culorile alb-albastre. Constanța, un oraș atât de mare, trebuie sa aiba un Farul pe măsură, constănțenii merită să se mândreasca si ei cu o asemenea tradiție si performanță la cel mai înalt nivel.”, a scris Ciprian Marica în mediul online.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E rusine ca in liga 1 sint echipe din orase mici ca Calarasi Voluntari etc si Cta nu poate sustine pe Farul ---Bravo Marica ca vrei sa faci ceva dar n-ai cu cine!
7
0
Cine e marica si ce cauta la constanta moldoveanu?
6
2
psdul si fagaboul au zilele numarate in cta. ai fi bine sa reziste pana la locale
11
0
Cum se explica ca Handbalul a primit foarte multi bani?
12
1
Cum face cu Marica a facut cu majoritatea investitorilor in orice domeniu din oras. Promosiuni si minciuni pentri care oamenii aruca zeci si sute de mii de euro pe investitii si avize apoi primarul rezfuza nelegal si nemotivat. Asa a facut cu tot orasul e stilul lui inconfundabil sa spuna da la toata lumea apoi teapaaa
17
0
Domnule de la primul comentariu esti un mare dobitoc
2
11
Mai dle patron, daca vrei echipa de fotbal investeste bani in club, daca vrei performanta, echipa. Pai tu ai venit la constanta sa cheltui banii primariei si a constantenilor, ca vrei tu sa fii patron de echipa de fotbal? Ai luat clubul asta pe nimic cu manevrele care le-ai facut cu mui...sta de Lizeta, si acum vrei bani de la contribuabili? Bai cersetorule baga-ti bani tai -daca ai -, daca vrei sa fii patron, sa ai echipa de fotbal, sa te lauzi ca esti INVESTITOR.. Ce investitor esti?? unde investesti ?? Esti un cersetor de bani de la primarie, cjc. si vrei sa fii patron. Chiar ai tupeu mai
22
6
Multumim Marica! Rusine primarie si consiliul local. Pacat, si mazare a furat atitia bani si nu a dat niciun leu la fotbal, nici in stadion nu a investit, normal, si acest jegos de primar face la fel, doar e subalternul lui. Din pacate noi cei ce punem suflet suferim, si nu avem nimic, decit speranta. Care nu mai vine! Cred k daca nu venea Marica, nu ne salvam, si sper sa aibe puterea sa ne duca pina in liga 1. Atiti bogati are acest oras, dar niciunul nu vrea sa bage bani, doar sa fure! Hai FARU!
23
6
ORI VREI SA FII PATRON ORI VREI BANI DE LA CONTRIBUABILI ? CAND CUMPERI MARCA, O SI SUSTII, CA UN SFAT E SA PUI MAI MULTA PRESIUNE PE LIGA SI PE DREPTURILE TV ! LIGA 1 PRIMESTE 99,99 DIN DREPTURI SI LIGA B 0,01 , CU TOATE IN IN ULTIMUL AN AU FOST MECIURI IN CARE ECHIPELE DIN B AU STRANS MAI MULT PUBLIC IN FATA TV, ACUM SI CU RAPIDUL INTRATA IN B O SA FIE SI MAI ATRACTIVA
26
2
jeguri psd-iste...
21
10

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212