REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ce spune Făgădău despre ieșirea ALDE de la guvernare: 'Nu știu cine e ALDE'. CUM REACŢIONEAZĂ senatorul Popa!

Ce spune Făgădău despre ieșirea ALDE de la guvernare: 'Nu știu cine e ALDE'. CUM REACŢIONEAZĂ senatorul Popa!

Replica API 30 august 2019 | 00:15 426

Referitor la ieșirea ALDE de la Guvernare, președintele PSD Consțanța, Decebal Făgădău, a declarat:

Decebal Făgădău

"Nu pot să fiu ipocrit și nici fals. Nu i-a ținut nimeni cu forța la guvernare. Nu vreau să mă pronunț. Am spus lucrurilor pe nume, că s-a supărat domnul Anton sau vreun lider. Nu vreau să-i atac. Vă spun cu onestitate: nu știu cine e ALDE în județul Constanța. Nu știu cine e președinte la municipiu, nu știu cine e la județ. Ne salutăm, vorbim, dar nu știu cine e ALDE" a spus Făgădău.

Cum reacţionează preşedintele ALDE Constanţa!

Ion Popa

Președintele organizației județene a ALDE Constanța, senatorul Ion Popa, reacționează după afirmațiile primarului Decebal Făgădău. Liderul ALDE dă de înțeles că Făgădău este needucat. "Faptul ca actualul primar al municipiului Constanța este amnezic sau pur și simplu ignorant, needucat mă interesează mai puțin. Însă, mă preocupă și îngrijorează în același timp că nu a făcut, în mai bine de trei ani, aproape nimic pentru Constanța și constănțeni. Poate o fi făcut "mai multe" când era în echipă cu predecesorul. Îl asigur că își va reaminti și cine este ALDE, și cine sunt liderii acestui partid și... altele. Până atunci; ghiozdanul și repede la școală!", a declarat Ion Popa.

M.P., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce plm il intreaba pe acest idiot cu freza si mecla de ginere mort , cand el nu stie macar ce trebuie sa faca ca primar...!?!
11
1
parchetul, mai tineti mult dosarele alea? pana se prescriu faptele?
6
0
Egal PAMPALAU!
6
0
Si ALDE si PSD nu stim cine sunt. Au dezamagit pe aia de i-au votat. Si ne-au facut rau noua celorlalti. Hotie, prostie, inactivitate. Sictir!
12
0
Ce sa spun decat ca ; - Sunt un bou care va mint pe fata , va fac din vorbe
10
0
Futute in gura de retardat ai furat voturi cu aia de la alde adica Babu tatal si acuma spui ca nu stii. Pisatule mancatear puscaria ca pe seftu
11
0
Bai cocalar parvenit plecat de la coada vacii, te crezi buricul Constantei? Sa vezi tu ce muie o sa iti iei la alegeri cand o sa cazi cu curul in pula si nu o sa mai iesi primar. Sa vezi ce o sa iti iasa basinile din capul ala sec.
13
0
TE F U T E GABI DE ITI SAR DINTII DAR TE MAI LASA SA TE ALINTI
11
2
Sictir imbecilule!
16
0
Esti si ipocrit si fals, din pacate, si nu numai....
20
0
alde sunt niste fripturisti. intrebarea este cine plm esti tu? papagalule ai distrus orasul asta.
23
0
Nici noi nu stim cine esti tu, papagalule! Si nici nu am stiut vreodata! Ramai in istoria neagra a acestei tari, in beciul intunecat al neputintei! O sa te uitam si cand vom avea stampila de Macar taci dracu din gura! Nu ai dreptul sa spui nimic pentru ca nu ai facut nimic! Ba chiar ati furat si ati devalizat un oras! Tu si gasca ta de borfasi analfabeti! Nu ne ramane decat sa tragem apa! La gunoi, mizeriilor! Va veni momentul cand veti plati!
24
1
Traiasca spatiile verzi si parcurile care le ai facut.Pina si in Ovidiu e mai frumos ca in Constanta
26
2
Uni care au trecut pe acolo spun ca in puscarie doar atat trebuie sa spui:nu stiu,nu am vazut,nu am auzit,nu cunosc acum si uni oameni din libertate tot raspunsurile astea le da presei adica nu spun nimic din ceace au facut sau ce stiu,daca cineva ii acuza sa aduca ala dovezi ca doar nu sunt prosti sa se infunde simguri.
17
1
asta cred ca habar nu are cine este el!!!!
24
3
Chipul este oglinda sufletului si a mintii. Ce fata interesanta are
21
1
Asta a lucrat doar impotriva co stantenilor ! Baga -si -ar popicii in qur !
33
2
ce fata de prost fudul are ... Te n gat neam de papagal tzaran cordit cu cine te a adus in Constanta. Cocalarul nr.1 din oras. Huo fi miar scarba
28
3
Curand iesiti si voi de la guvernare... Oricum nu ai facut nimic pt orasul asta, mai bine nu mai candida ca o sa te faci de kkt cu cate voturi vei lua... Esti mana cu care se sterge fund porcusorul de Felix...
32
3
dar wc-ul directorului retardat de 250.000.000 sti unde este ???
29
1
Nu o sa stii ca ai fost Primar!
25
2
ce te-a facut ma-ta aia furacioasa la urne asa arogant, ma gelatule ?
32
3
Politia locala din Constanta este ca si inrxistenta. Masini parcate peste tot, manele si fum de gratar peste tot. NU mai vedeti votul meu si al faniliei mele in veci
32
2
A plecat Mazare hot si l-ati ales pe soarecele asta prajit. Ce fata are
31
3
O sa va fie dor de mazare! Deja va este!
10
18
Pe bune???????
12
2
ce tupeu are acest pielea pulii, acest zero taiat !!! Muie cu cacat !!!
34
4
Ce se intampla cu autorizatiile de construire? Mai lucreaza cineva acolo? Lucrurile merg foarte greu, multa birocratie si multa frica.
19
4
De ce sunteti pizmasi ...cum ce a facut ? Si a facut omul avere pe spatele constantenilor pentru N generatii ...daca v a reusii sa i consume vedem in perioada urmatoare !
24
3
Esti un tananau care o sa piarda primaria. Calatorie sprancenata!
27
6
un mare bou care a facut de capul lui prost in orasul asta. si foarte multi boi care au votat un asemenea specimen. Ganditiva ce se afla in capul lui daca este inconjurat numai de oligofreni ca babu si celalalt retard de viceprimar.
36
6
Rar am vazut pe cineva cu o fatza de prost asa cum o are acest fagadau. E prostie 4K ..citesti pe fatza lui ...cum doi neuroni se contrazic ...singurii neuroni
42
4
Pai cam are dreptate. Nici noi constantenii nu stim...
25
5
toate furaciunile le-ati facut cu alde alaturi ca v-au votat manglele si acum spui ca nu stii brinzare de beidaud ?
30
3
tu ca primar ce ai facut pt,constanteni . nimic decat ai pus popice peste tot si sensuri in toate cartierele, nu parcari . de cde nu pui un semafor la trecerea de ietoni de la Magazinul TOMIS.
39
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272