REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.1° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Ce spune Laurette după ce agresorul ei, Marian Tătic, a ajuns după gratii

Ce spune Laurette după ce agresorul ei, Marian Tătic, a ajuns după gratii

A.F. 13 martie 2024 | 00:00 429

Laurette Attindehou jubilează! Agresorul ei, Marian Tătic, și-a primit pedeapsa, după ce a agresat-o, în 2021, într-o cameră de hotel, din Centrul Vechi. Bărbatul a primit doi ani și șase luni de închisoare, și va trebui să-i achite victimei sale suma de 7.000 de euro, daune morale.

Ce spune Laurette dupa ce agresorul ei, Marian Tatic, a ajuns dupa gratiiLaurette Attindehou

Laurette Attindehou (40 de ani) a fost în centrul unui scandal monstru în 2021, atunci când a acceptat să se întâlnească cu numitul Marian Tătic, la un hotel din Centrul Vechi. 

Omul de afaceri îi făcea curte lui Laurette, iar aceasta, după o despărțire de Magaye Gueye (fotbalistul cu care este și azi împreună), a decis să încerce să înceapă o nouă poveste de dragoste cu el.

Odată ajunși, însă, în hotelul din Centrul Vechi, lucrurile au degenerat între cei doi amorezi. Modelul cu pielea de abanos s-a dus glonț la prima secție de Poliție și l-a acuzat pe Tătic că a sechestrat-o și a agresat-o în camera de hotel. Laurette a pus la dispoziția anchetatorilor și imagini din timpul conflictului fizic cu agresorul, care a luat-o de păr și a târât-o pe podea, lovind-o cu bestialitate. 

Ce spune Laurette dupa ce agresorul ei, Marian Tatic, a ajuns dupa gratiiMarian Tătic

Marian Tătic, condamnat la 2 ani și șase luni de închisoare

Inițial, Marian Tătic a primit o pedeapsă de trei ani și opt luni de închisoare cu executare, și a fost obligat de instanță să îi plătească vedetei suma de 13.000 de euro daune morale. Afaceristul a făcut, însă, apel la decizia magistraților și astfel i s-a redus pedeapsa. 

În cele din urmă, judecătorii au decis, zilele trecute, că Marian Tătic va executa o pedeapsă de doar 2 ani și șase luni de închisoare. A fost scăzută și suma pe care agresorul va trebui să o achite victimei sale și care se ridică la 7.000 de euro, daune morale. 

Ce spune Laurette dupa ce agresorul ei, Marian Tatic, a ajuns dupa gratii

De asemenea, agresorul trebuie să stea la o distanță mai mare de 150 de metri de victima sa, după ieșirea din închisoare. 

Laurette Attindehou: „A crezut că poate să scape dacă mă denigrează pe mine”

Modelul Laurette Attindehou, a oferit o reacție vehementă în ce privește pedeapsa primită de agresorul ei, Marian Tătic.

„Orice persoană care comite astfel de fapte, în orice condiții, va fi pedepsit. Cu atât mai mult în cazul meu, s-a văzut că tot ceea ce a spus inculpatul și a fost preluat de către presă, a fost o mare minciună.

Ce spune Laurette dupa ce agresorul ei, Marian Tatic, a ajuns dupa gratii

Inculpatul a crezut că poate să scape dacă mă denigrează pe mine. Orice femeie, în orice situație, dacă este victima unei agresiuni fizice, violență sau alte loviri de orice fel, sfatul meu este să apeleze la organele de poliție și justiție”, a declarat Laurette, scrie Click!.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sugatoare profesionista, ma numesc Laurette adica Laura. 50 lei scurtu, 100 lei lungu. Toate gaurile penetrate inclusiv nari si urechi 200 lei. Va astept !
3
0
de asta trebuie sa se ocupe si sa aiba mila justitia romana, de curvaraseala. corb la corb....
1
1
Coarrda cica avea "un proiect" intr-o camera de hotel .Mai bine sa spuna ca era cu un client si a fost nemultumit .
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272