REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ce spune Liviu Dragnea despre plângerea depusă de fiul său la poliție

Ce spune Liviu Dragnea despre plângerea depusă de fiul său la poliție

Replica API 25 septembrie 2018 | 00:21 460

Președintele PSD Liviu Dragnea a vorbit, luni, după ședința PSD, și despre plângerea depusă de fiul său la Poliția Capitalei. Valentin Dragnea și soția sa au fost agresați pe stradă.

"Nu pot să vă dau mai multe detalii, a fost agresat de mai multe ori, din câte știu. Se pare că într-un final a decis să depună plângere", a spus liderul PSD. Întrebat dacă Dragnea junior a fost agresat și fizic, liderul PSD a răspuns: Nu știu".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa o fut pe ma-ta-n gura ca tare-i mai place!
2
0
Cei care azi se lasa mituiti de functiile si banii lui Dragnea ar trebui sa inteleaga ca, lasandu-l in schimb pe Drangea sa compromita in continuare viitorul partidului, isi vand practic propriile sanse politice pentru viitor. Cand functia se va sfarsi, cand banii lui Dragnea se vor termina, ce le va ramane? Un partid distrus.
3
0
europeanule nu mai suge cacatul pensionarului ca nu prea mai are la cat sugi tu ! Mai ia si de la ma-ta. Curvoiul ala care te-a cacat !!! Multa muie cu cacat europeanului, muie dragnea, muie derbedeului de valentin fata mare si nevestei,, muie pesede !!!
3
0
mai pensionare , mai laba trista hranit de de Uniunea Sifiliticilor Romani , nu-ti mai dau la muie , sifilisul se ia , dar ma cac pe ochii tai sa nu mai tastezi dupa dictare . Dar pot sa-i dau ma-tii la muie , asta ca sa nu ramana gravida sa mai iasa un avortat experimental .
1
6
Multa mooie psd-ului iubit si prostilor precum cel de la 09:06 !!!!
2
1
Asta este nivelul la care se pot ridica cei din hastag impreuna cu usereii. Josnici,smardoi,minti de interlopi imputiti.
1
5
tu nemernicule , ai auzit de '' bun simt''- in afara de faptul ca tu esti o jigodie ordinara- ai predat stafeta nurorii tale- auzi'' nu stii cu cine te puyi- explica-ne tu cu cine se pune aceasta nespalata?
5
1
Zici ca sunteti portavocea lu Dragnea
0
0
ramatorii nu au educatie,porcii cu 2 picioare din psd guitza.
4
1
sa cad pe spate ,fiul mijlociu al lui Caramitru hastag rezist, un rocker esuat s-a gandit sa -si faca putina reclama, de altfel nici dracu nu auzise de el pana acum.Cate nulitati in miscarea asta hastag rezist .Piata nu genereaza valori ,doar unii bun de folosit.
7
10
Bun exemplu
7
4
e intruchiparea perfecta a acestei noi generatii de machieuze care viseaza doar bani fara munca.
14
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108